Neler Yeni

🔥İndirim Steelseries Apex Pro TKL Klavye 2699TL

Turkiyee

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
62
İsim
Mesut
Bununla ilgili bir kaç konuda çokça yorumla anlatmıştım. Razer v2 pro da dahil olmak üzere bir çok karşılaştırma sonucu aldım ben. Ayrıca Razer v2 pro alıp, ertesi gün iade ettim. Beğenmemiştim.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bir çok oyun için EQ ayarlayıp, denedim. Müzik ve multimedya için de ayrı bir EQ ayarı yaptım. Bunlar arasında geçişler Sonar yazılımı sayesinde çok basit ve etkili. Kulaklık premium kalitede biraz titiz ve aşırı araştırmacı biriyim. Çok uzun inceleme videoları izleyerek aldım. Yabancı kaynaklarda çok popüler zaten. Fiyatı ne durumda bilmiyorum ama bu fiyatlara kadar çıkabiliyorsanız en iyisi eğer biraz daha iyisi derseniz seviye direk Nova Pro oluyor. Bence gerekli değil normal bir kullanıcıysanız. Yukarıda bahsettiğim gibi V2 Pro deneme fırsatım da oldu bu arada. Duygusal yaklaşmak istemiyorum ama Nova 7 Wireless birçok yönden daha iyi. Malzeme kalitesi başı çekiyor diyebilirim.
Teşekkür ederim, bende uzun zamandır araştırıyorum sağlam model almak istiyordum, nova pro fazla kalıyor nova 7 gayet iyi olacak

hampal

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
80
İsim
orkun duman
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,021,293