- Reaksiyon skoru
- 9,842
Uygunsuz Dil & Küfürlü Paylaşım
1 nisan daha gelmedi biliyordunda neden konu açtınaferim sana şimdi işine bak
1 nisan daha gelmedi biliyordunda neden konu açtınaferim sana şimdi işine bak
13 yaş ve altı kategori varsa abim orda yap bu şakalarını1 nisan daha gelmedi biliyordunda neden konu açtın
1 nisan daha gelmedi biliyordunda neden konu açtın
Geçici uyarı verdim, uzatmaya devam ederseniz üzgünüm ki daha kötü olacak. Bilginize.13 yaş ve altı kategori varsa abim orda yap bu şakalarını
hocam ya neyse bnde uzun bi ara vercem tekrar aktif oldumda umarım forum popülerliğini korur 05/06/2023Geçici uyarı verdim, uzatmaya devam ederseniz üzgünüm daha kötü olacak. Bilginize.
Bana tartışmalara müdahale etme dendi. İnsiyatif alıp uyarı vermiyim, sizi önden bir tur sözlü uyarıyım belki işe yarar dedim, dinlemediniz. Kendi kararınız bize saygı duymak düşer. Hayırlı forumlar.hocam ya neyse bnde uzun bi ara vercem tekrar aktif oldumda umarım forum popülerliğini korur 05/06/2023
sizede hocam şuan bir şey hatırladım sanırım siz yeni yönetici olmuştunuz hayırlı olsun demeyi unutmuşum .Hayırlı olsunBana tartışmalara müdahale etme dendi. İnsiyatif alıp uyarı vermiyim, sizi önden bir tur sözlü uyarıyım belki işe yarar dedim, dinlemediniz. Kendi kararınız bize saygı duymak düşer. Hayırlı forumlar.
Teşekkür ederimsizede hocam şuan bir şey hatırladım sanırım siz yeni yönetici olmuştunuz hayırlı olsun demeyi unutmuşum .Hayırlı olsun![]()
teşekürlerM.2 Sata ssd bu , anakartında bunun portu yok dönüştürücüsüz takamazsın.128 gb için de m2 slotunu doldurma derim.