Çözüldü✓ HATIRLATMA: G24F-2 son stoklar.

Alınır mı?

• Alınır

• Alınmaz

Sonuçları oy verdikten sonra görebilirsiniz.
Bir önceki indirimde 3400e aldık ve o zamandan beri kullanıyorum mis gibi. 180hz, renk, çözünürlük falan süper. Bende ölü pixel çıkmadı şans işi biraz da. Tavsiye ederim.
Şu şu ayarı yapmanı tavsiye ederim dediğin bir şey var mı Reis yeni kullanmayı düşünüyorum.

Şu şu ayarı yapmanı tavsiye ederim dediğin bir şey var mı Reis yeni kullanmayı düşünüyorum.
Ben varsayılan ayarla kullanıyorum sadece parlaklığı 50den 75e aldım. Freesync kapalı overdrive speed mod. Şimdiden hayırlı olsun sorunsuz gelir inşallah.

Şuan baktım eğer asıl kullanım amacınız rekabet oyunları ise casper bir tık daha iyi. Monitörlerde tepkime süresi olarak sıralama şu şekilde tn>va>ips. Hem casper 200hz ve nays ile 2700tl ye alınabiliyor. Arada ki 900tl farka değer mi o sana kalmış

Arkadaşlar selam. Bende yeni üye oldum. Konsol kullanıyorum Xbox Seri S için monitör alacam gerek var mı gerçi onu da bilmiyorum da :).
Bütçem Max 3500 falan ..
Hazır şuan itopya da indirimdeyken 0 olarak bu monitörü mü alayım. Yoksa 2. El bir arkadaş yakınımda 1 ölü pixel li Asus vg249qgr satıyor garantisi bitmiş 1650 TL ye onu mu alayım sizce?

Son düzenleme:
Arkadaşlar selam. Bende yeni üye oldum. Konsol kullanıyorum Xbox Seri S için monitör alacam gerek var mı gerçi onu da bilmiyorum da :).
Bütçem Max 3500 falan ..
Hazır şuan itopya da indirimdeyken 0 olarak bu monitörü mü alayım. Yoksa 2. El bir arkadaş yakınımda 1 ölü pixel li Asus vg249qgr satıyor garantisi bitmiş 1650 TL ye onu mu alayım sizce?
Sıfırı al.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Anlık fiyatı 4.498,58 ₺ olmuştur. Alanlara hayırlı olsun.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,211,532
Üyeler
195,656
Son üye
reinor
Geri