Şubeden elektronik sigara teslim alsam sorun olur mu

senin e sigara gelene kadar ben babama yakalttım sigarayı yakaltınca hiç hoş şeyler olmuyor iyi forumlar
Ben uzun zaman önce yakalattım, sadece uyardılar.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Beyler teslim aldım, sıkıntı çıkmadı. Kargoyu açarken de vide çektim, doğru ürün geldi. Bir de paketi açarken kayıt alırım bir de ilk çekimler. Şimdi paketi açtıktan sonra yapacaklarımı tek tek anlatabilecek var mı?

Ben uzun zaman önce yakalattım, sadece uyardılar.

Beyler teslim aldım, sıkıntı çıkmadı. Kargoyu açarken de vide çektim, doğru ürün geldi. Bir de paketi açarken kayıt alırım bir de ilk çekimler. Şimdi paketi açtıktan sonra yapacaklarımı tek tek anlatabilecek var mı?
hangi modeli aldın likit doldur 30dk coilin ıslanmasını bekle sonra kullanmaya başla

küfür ederim diyo bende diyorumki gel bakayim karsilik verebilcenmi veremiyo demekki
Küfür ederim demedim, canımı sıkma anlamına getirdim. Beğenmiyorsan mesaj yazma kardeşim.

hoş şekilde öğrenmediler ve geride vermiyorlar nasıl aştın bu durumu
Geri vermiyorlar dediğin sigara herhalde. Başlangıçta normal sigara paketlerime çöktüler. Tabakalarım, çakmaklarım, 4-5 paket sigaram hepsini vermediler. Sonrasında almaya devam ettim, artık yakalasa bile surat yapıyorlar bir şey demiyorlar.

Bu arada kutuyu açtım içinde rpm ve rpm2 atomizer var, sanırım rpm2 olanı kullanmam gerek. Likiti nasıl dolduracağımı bilmiyorum. Detaylı video çeken biri varsa link atabilir misiniz?

kanka ne elektronik sigaraymış 40 tane konu açtın ya
Ohaa abi çok korktum, lütfen aileme zarar verme

Küfür ederim demedim, canımı sıkma anlamına getirdim. Beğenmiyorsan mesaj yazma kardeşim.

Geri vermiyorlar dediğin sigara herhalde. Başlangıçta normal sigara paketlerime çöktüler. Tabakalarım, çakmaklarım, 4-5 paket sigaram hepsini vermediler. Sonrasında almaya devam ettim, artık yakalasa bile surat yapıyorlar bir şey demiyorlar.

Bu arada kutuyu açtım içinde rpm ve rpm2 atomizer var, sanırım rpm2 olanı kullanmam gerek. Likiti nasıl dolduracağımı bilmiyorum. Detaylı video çeken biri varsa link atabilir misiniz?

Alttaki video kullanılamıyor.

Arkadaşlar son olarak rpm2 coiline/atomizerine, yanında gelen üzüm likitini dondurma yerine tamamen doldurdum, ve pamuk deliklerine ikişer damla damlattım. 30 dakika veya 45 dakika sonra testini yaparım. Yorumumu yazarım. Aklımda son bir soru kaldı kaç w de kullanmalıyım?

Son düzenleme:
Geri