EKRAN KARTI OLUCAK O İLK OLARAK ERKAN KARTI DEĞİL SORUNA DÖNÜCEK OLURSAK VİDA TAKMANDA FAYDA VAR
Elbette takman gerekiyor. Hatta bir an önce kasayı yan yatır ekran kartının slotu kırılabilir.
Şimdi taktım alttaki diğer lerini takmasam ne olur.Takmanızda fayda var hocam sarkma falan yapabilir
Milimlik egilmeler olabilir bu arada bn sadece 1 ini taktım sıkıntısız ama sınavlar bitince hem trmizlicem hemde 2. Vidayı takcamŞimdi taktım alttaki diğer lerini takmasam ne olur.
ekran kartı sarkma yapar hocam kart slotunu kırabilir arkadaşın dediği gibi bunuda hiç istemezsinizŞimdi taktım alttaki diğer lerini takmasam ne olur.
PCI Express slotlarına taktığın her şeyi vidayla mutlaka sabitle. Hem anakarta, hem de taktığın parçaya zarar gelebilir.Şimdi taktım alttaki diğer lerini takmasam ne olur.
Vida lar farklı olsa olur mu bazı vidalar büyük bazıları küçük.PCI Express slotlarına taktığın her şeyi vidayla mutlaka sabitle. Hem anakarta, hem de taktığın parçaya zarar gelebilir.
Sabitleniyorsa farklı olmasının bir önemi yok.Vida lar farklı olsa olur mu bazı vidalar büyük bazıları küçük.