Evet böyleArkadaşlar pişirme esnasında ışık tuşuna basıp ışığı açtığımda belli bir süre sonra otomatik kendisi sönüyor. Sizde de böyle mi yoksa sürekli mi yanıyor?
Ayrıca belirtilen programın süresi bittiğinde alarm ile uyarıyor fakat çalışmaya devam ediyor, manuel durduruyorum, otomatik kapanması olsa iyiymiş.
İki durum da böyle mi sizde de?
Bu arada herhalde bir 20 saniye sonra falan kendi kapanıyorArkadaşlar pişirme esnasında ışık tuşuna basıp ışığı açtığımda belli bir süre sonra otomatik kendisi sönüyor. Sizde de böyle mi yoksa sürekli mi yanıyor?
Ayrıca belirtilen programın süresi bittiğinde alarm ile uyarıyor fakat çalışmaya devam ediyor, manuel durduruyorum, otomatik kapanması olsa iyiymiş.
İki durum da böyle mi sizde de?
Evet kapandı az önce program bitti bekleyim dedim 20,30sn sonra felan kapandı e bu çok güzel yapmış tavuğuBu arada herhalde bir 20 saniye sonra falan kendi kapanıyor
Valla hocam benim tavuk mahvoldu. Tavuğu çok büyük almışım maşallah sığmadı içine.Büyük tavuk 55 dakikada pişiyor.Evet kapandı az önce program bitti bekleyim dedim 20,30sn sonra felan kapandı e bu çok güzel yapmış tavuğu
Ben göğüs kullandım az yağ koydum iyi olmuş yarında küçük bir tavuk alıo deneyeceğim bakalım en küçüğünden almak lazım herhalde ama parça tavuğu baya iyi yaptıValla hocam benim tavuk mahvoldu. Tavuğu çok büyük almışım maşallah sığmadı içine.Büyük tavuk 55 dakikada pişiyor.
Evet patates muazzam 20 dakika hafif çıtır 5 dakika daha dursa muhteşem olacakmışBen göğüs kullandım az yağ koydum iyi olmuş yarında küçük bir tavuk alıo deneyeceğim bakalım en küçüğünden almak lazım herhalde ama parça tavuğu baya iyi yaptı
Evet tam onu dicektim kılavuzda ve ayarlarda 30 dakika diyor ama 50 dakikaya pişiriyor tavuğu ve benimki dönmedi büyük olduğundanValla hocam benim tavuk mahvoldu. Tavuğu çok büyük almışım maşallah sığmadı içine.Büyük tavuk 55 dakikada pişiyor.
Ben internetten izledim hocam orada yazana göre yapmıyım dedim. Yine yapamadım sdfsfEvet tam onu dicektim kılavuzda ve ayarlarda 30 dakika diyor ama 50 dakikaya pişiriyor tavuğu ve benimki dönmedi büyük olduğundan