❌İndirim Bitti! 12 Lt airfry 1783Tl ye 🔥🔥

Arkadaşlar bu dönen tavuğu kaç dakikada pisiriri fikri olan var mı acaba

Arkadaşlar pişirme esnasında ışık tuşuna basıp ışığı açtığımda belli bir süre sonra otomatik kendisi sönüyor. Sizde de böyle mi yoksa sürekli mi yanıyor?
Ayrıca belirtilen programın süresi bittiğinde alarm ile uyarıyor fakat çalışmaya devam ediyor, manuel durduruyorum, otomatik kapanması olsa iyiymiş.
İki durum da böyle mi sizde de?

Tavuğu o kdsr büyük almışım ki mski tsvugu donduremedi 2 saat onla ugdastim jfjdjd

Arkadaşlar pişirme esnasında ışık tuşuna basıp ışığı açtığımda belli bir süre sonra otomatik kendisi sönüyor. Sizde de böyle mi yoksa sürekli mi yanıyor?
Ayrıca belirtilen programın süresi bittiğinde alarm ile uyarıyor fakat çalışmaya devam ediyor, manuel durduruyorum, otomatik kapanması olsa iyiymiş.
Evet böyle
Konu sahibine çok teşekkükler bu arada

Bende kapağın sağ tarafından duman çıkıyor ve o taraf çok ısınıyor sizlerdede bu şekildemi ilk defa tavuk deniyorum onda oldu

Bu arada herhalde bir 20 saniye sonra falan kendi kapanıyor

Evet kapandı az önce program bitti bekleyim dedim 20,30sn sonra felan kapandı e bu çok güzel yapmış tavuğu
Valla hocam benim tavuk mahvoldu. Tavuğu çok büyük almışım maşallah sığmadı içine.Büyük tavuk 55 dakikada pişiyor.

Valla hocam benim tavuk mahvoldu. Tavuğu çok büyük almışım maşallah sığmadı içine.Büyük tavuk 55 dakikada pişiyor.
Ben göğüs kullandım az yağ koydum iyi olmuş yarında küçük bir tavuk alıo deneyeceğim bakalım en küçüğünden almak lazım herhalde ama parça tavuğu baya iyi yaptı

Ben göğüs kullandım az yağ koydum iyi olmuş yarında küçük bir tavuk alıo deneyeceğim bakalım en küçüğünden almak lazım herhalde ama parça tavuğu baya iyi yaptı
Evet patates muazzam 20 dakika hafif çıtır 5 dakika daha dursa muhteşem olacakmış

Evet tam onu dicektim kılavuzda ve ayarlarda 30 dakika diyor ama 50 dakikaya pişiriyor tavuğu ve benimki dönmedi büyük olduğundan

sonuç olarak alanlar memnun mu acaba sipariş ettim az önce ama dün de gourmetxx markasının 9 litresini 3300 tl gibi bir fiyata sipariş etmiştim ona iptal talebi oluşturdum az önce

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,206,546
Üyeler
193,078
Son üye
KimYouShinnn
Geri