Papara paramı vermiyor!

Ben Tümay

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
565
2 ay önce Papara hesabı açtım. Telefonumda o dönem NFC olmadığı için desteği arayıp sorunumu belirttim. NFC'yi kaldırdılar ve kimliğimi kamera ile okutarak kayıt ettim. İş para çekmeye gelince zorla Papara kart almam gerektiğini söyledi uygulama. Papara kart siparişi vererek para transferi yapabilirsin gibisinden. Papara kartım geldi ve kaydettim, hesabım hala sözleşmeli hesaba geçmedi ve para transferi yapamıyordum. Bu da yetmezmiş gibi kartım olmasına rağmen ATM'den para çekemiyordum. Papara desteğe ulaştım ve sorunumu söyledim. Bana NFC olmadığı için bunu yapamayacağımı ve 8 ay beklemem gerektiğini söylediler. (8 ay sonra 18 oluyorum). Sanki o kadar zaman sonra her şeyin fiyatı aynı kalacakmış gibi davranıyorlar.

Sorunuma gelirsek. Bu Paparadan bir şey olmaz. Kartım ile internet alışverişi yapabiliyorum ama bana nakit lazım. Kartımda bulunan 2,500TL'yi nasıl nakite çevirebilirim? Yani kart bilgilerim ile bir yere para yükleyip nasıl nakit veya arkadaşımın banka hesabına çekebilirim.

Not: Kişisel banka hesabım olmadığı için para çekemiyorum.

Nays yaş sınırı 16, hesap açıp bakiyeyi oraya aktar. Sonrasında İş bankası atmlerinden çekebilirsin.

Alıcı adı kendi ismim olmak zorunda :(
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Kendi ismime özel IBAN'ım oluyor mu orda?
Hayır. Paycelle papara kart ile yükleme yap. İstediğin ibana eft yapabiliyorsun ama 18 yaş altı EFT yapabiliyor mu bilmiyorum. Bu şekilde yapabilirsen babana EFT yap mesela babanın hesabından da nakit olarak çekersiniz

Hayır öyle bir zorunluluk yok ben hem nays hem papara kullanıyorum direk kartını tanımlıyorsun oradan istediğin kadar bakiye yüklemesi yapabilirsin
Paparada ki parayı Nays'a aktarabiliyor muyum direk olarak?

Geri