Ben Tümay
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 565
2 ay önce Papara hesabı açtım. Telefonumda o dönem NFC olmadığı için desteği arayıp sorunumu belirttim. NFC'yi kaldırdılar ve kimliğimi kamera ile okutarak kayıt ettim. İş para çekmeye gelince zorla Papara kart almam gerektiğini söyledi uygulama. Papara kart siparişi vererek para transferi yapabilirsin gibisinden. Papara kartım geldi ve kaydettim, hesabım hala sözleşmeli hesaba geçmedi ve para transferi yapamıyordum. Bu da yetmezmiş gibi kartım olmasına rağmen ATM'den para çekemiyordum. Papara desteğe ulaştım ve sorunumu söyledim. Bana NFC olmadığı için bunu yapamayacağımı ve 8 ay beklemem gerektiğini söylediler. (8 ay sonra 18 oluyorum). Sanki o kadar zaman sonra her şeyin fiyatı aynı kalacakmış gibi davranıyorlar.
Sorunuma gelirsek. Bu Paparadan bir şey olmaz. Kartım ile internet alışverişi yapabiliyorum ama bana nakit lazım. Kartımda bulunan 2,500TL'yi nasıl nakite çevirebilirim? Yani kart bilgilerim ile bir yere para yükleyip nasıl nakit veya arkadaşımın banka hesabına çekebilirim.
Not: Kişisel banka hesabım olmadığı için para çekemiyorum.
Sorunuma gelirsek. Bu Paparadan bir şey olmaz. Kartım ile internet alışverişi yapabiliyorum ama bana nakit lazım. Kartımda bulunan 2,500TL'yi nasıl nakite çevirebilirim? Yani kart bilgilerim ile bir yere para yükleyip nasıl nakit veya arkadaşımın banka hesabına çekebilirim.
Not: Kişisel banka hesabım olmadığı için para çekemiyorum.