MrFormand
80+
- Reaksiyon skoru
- 13
Papara ile yükledim banka kartı ise de yurtdışı işlemlerini açman lazım diye biliyorumHocam keydropa nasıl bakiye yüklediniz banka kartıyla yüklemeye çalışınca yasadışı işlem gibi bir uyarı veiyor yüklemiyor
bu siteler güvenilir mi?frontside misty çıkardım ama çekemiyorum neden collecte basınca trade e atıyo
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Basıyorum başka silahla trade e atıyo neden böyle steam e gelmiyo
hangi kasayı önerirsinfrontside misty çıkardım ama çekemiyorum neden collecte basınca trade e atıyo
Basıyorum başka silahla trade e atıyo neden böyle steam e gelmiyo
güvenilirbu siteler güvenilir mi?
ve de olayı ne tam olarak
başlangıçta hiç para yatırmadan bir şeyler yapabiliyor muyuzhangi kasayı önerirsin
güvenilir
yayıncı kodlarıyla 0.5 cent alarak 1 2 kutu açıp deniyebiliyorsunuz (ama 23 cent lik kutulardan bir şey çıkmayacağı için size referans olmaz bu site de batan da çok kazanan da kumar işte standart)başlangıçta hiç para yatırmadan bir şeyler yapabiliyor muyuz
nerden alabilirim kodyayıncı kodlarıyla 0.5 cent alarak 1 2 kutu açıp deniyebiliyorsunuz (ama 23 cent lik kutulardan bir şey çıkmayacağı için size referans olmaz bu site de batan da çok kazanan da kumar işte standart)
youtube da fbbtv ve dexon varnerden alabilirim kod
güvenilir bende açıyorum kasabu siteler güvenilir mi?
ve de olayı ne tam olarak
wtcn yazabilrsin (reklam vs. yapmıyorum ben öyle kaydoldum bildiğiim o)nerden alabilirim kod
youtube da fbbtv ve dexon var
güvenilir bende açıyorum kasa
eyvallah aldım kodyayıncı kodlarıyla 0.5 cent alarak 1 2 kutu açıp deniyebiliyorsunuz (ama 23 cent lik kutulardan bir şey çıkmayacağı için size referans olmaz bu site de batan da çok kazanan da kumar işte standart)
0.50 cent vareyvallah aldım kod
hangi kasayı açayım
ücretsiz günlük kasayı da aç 10 cent falan çıkabiliyor istediğin kasayı aç çok seçenek yok zateneyvallah aldım kod
hangi kasayı açayım
0.50 cent var