MIFFYamakopekismidegil
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 702
Arkadaşlar monitörün tazeleme hızının göz sağlığımıza etkisi var mıdır?
Hayır, bir etkisi yok.
Aksine bence tazeleme hızı düşük olsa zararlı olur.
yavaş olması daha zararlıdır gibime geliyor ama çok fark olmaz. Lakin monittörün paneli kötü ise göze ciddi zararı olabilir
peki tepki süresinin göz sağlığına etkisi var mıdır(benimki 8 ms)1ms e geçmeyi düşünüyorumDüşük hz benim başımı ağrıtıyor herkeste böyle mi bilmiyorum.Bir müddet 144 hz kullanıp geri 60/75'e geçersen ekran yavaş geliyor ve gözünü acıtıyor.
Sağlığa onun da etkisi yok.peki tepki süresinin göz sağlığına etkisi var mıdır(benimki 8 ms)1ms e geçmeyi düşünüyorum
Sağlığa etkisi yok ama 1ms her zaman daha iyidir.peki tepki süresinin göz sağlığına etkisi var mıdır(benimki 8 ms)1ms e geçmeyi düşünüyorum
1 ms hangi panel türü alacaksın ?peki tepki süresinin göz sağlığına etkisi var mıdır(benimki 8 ms)1ms e geçmeyi düşünüyorum
ips1 ms hangi panel türü alacaksın ?
ips
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
ama şuanki de ips
Knk emin ol 1ms ve 8ms farkını gözle anlaman *imkansız* sana oyunlarda vs farkı çok çok az olucaktır ama 1ms tabiiki daha iyipeki tepki süresinin göz sağlığına etkisi var mıdır(benimki 8 ms)1ms e geçmeyi düşünüyorum
Demem o ki monitöründen memnunsan ms farkı için değiştirmeKnk emin ol 1ms ve 8ms farkını gözle anlaman *imkansız* sana oyunlarda vs farkı çok çok az olucaktır ama 1ms tabiiki daha iyi