Mouse Pad Önerisi Max 100 TL

MeReKGs67

80+
Reaksiyon skoru
123
Arkadaşlar Logitech G G102 Prodigy Mouse siparişi verdim şimdi sıra geldi mouse pade max 100 liralık bir mouse pad almak istiyorum gözüme çarpanlar şunlar

Steel Series Qck öneririm kaliteli bir mouse pad.Ben 50'ye almıştım fiyatlar baya fırlamış.

qck heavy large fiyat aralığını hatırlamıyorum eğer pahalı gelirse qck large

qck heavy large fiyat aralığını hatırlamıyorum eğer pahalı gelirse qck large

Steel Series Qck öneririm kaliteli bir mouse pad.Ben 50'ye almıştım fiyatlar baya fırlamış.

Bunu oneririm kalite bakimdan ustekilerden daha iyi

Ek olarak çok fazla oyun oynadığımda bileğimin topuk kısmı gibi olan sağ kısmı kızarıyor ve ağrıyor acaba bu mousepadin kalitesizliğinden mi kaynaklanıyor?
Bu sorun için bunu buldum ama buda oyunlar için pek iyi değil galiba ama zaten fareyi fazla oynatmam bileğimi kullanırım 1600 dpi ile oynarım

Ek olarak çok fazla oyun oynadığımda bileğimin topuk kısmı gibi olan sağ kısmı kızarıyor ve ağrıyor acaba bu mousepadin kalitesizliğinden mi kaynaklanıyor?
Bu sorun için bunu buldum ama buda oyunlar için pek iyi değil galiba ama zaten fareyi fazla oynatmam bileğimi kullanırım 1600 dpi ile oynarım
Qck heavy kalın bir pad rahat edersiniz

QCK'den şaşmayın 110 TL'ye bende alacağım yakında.

Hangi mousede kullanıcaksın
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Steelseries qck cs:go howl öneririm 40x30 veya daha büyük modelleri ama 40x30 en idealidir klavyenin altına kaçmaz rahat olur yani .

Steelseries qck cs:go howl öneririm 40x30 veya daha büyük modelleri ama 40x30 en idealidir klavyenin altına kaçmaz rahat olur yani .
Howl için ekstra para vermek mantıklı değil

QCK'den şaşmayın 110 TL'ye bende alacağım yakında.

Qck heavy kalın bir pad rahat edersiniz
QCK heavy olanı çok pahalı normali ise kalınlığı 2mm gene bileğimde kızarıklık ve ağrı yapar diye korkuyorum bileğimdeki ağrı için en iyisi bu galiba ama oyunlar için pek iyi değil sanırsam. Monster Pusat Gaming Mouseğad (X Large)'ı beğendim ilk yazan arkadaş önermişti üstelik kalınlığı 6 mm bileğim için daha iyi olabilir

Bunu oneririm kalite bakimdan ustekilerden daha iyi
Sen bu modeli mi kullanıyorsun?

Arkadaşlar Logitech G G102 Prodigy Mouse siparişi verdim şimdi sıra geldi mouse pade max 100 liralık bir mouse pad almak istiyorum gözüme çarpanlar şunlar

QcK serisi en iyi mousepadlerdir bana göre. alabilirsiniz.

QcK serisi en iyi mousepadlerdir bana göre. alabilirsiniz.
Ya iyi güzelde işte heavy olanı çok pahalı normal olanı da 2 mm olduğu için gene ağrı yapar diye korkuyorum bileğimin topuk kısmında

Geri