Sirius Blackw
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 3,642
Laptop için 144 hz monitör,Beyaz mekanik klavye ve Rami çift kanal yapmak istiyorum.5k ile bunlar yapılır mı?Olmazsa kaç tl daha eklemem lazım?
Yapılır da ramler kaç gb olacak?Laptop için 144 hz monitör,Beyaz mekanik klavye ve Rami çift kanal yapmak istiyorum.5k ile bunlar yapılır mı?Olmazsa kaç TL daha eklemem lazım?
Kanka laptop modeli asus tuf fx516pc.İçinde 8x1 ram var.Bunu 8x2 yapmak istiyorum.Yapılır da ramler kaç gb olacak?
Hocam attığınız ram kaliteli midir?![]()
Kingston 8 GB 3200 MHz DDR4 CL22 SODIMM KVR32S22S8/8 Ram Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Kingston 8 GB 3200 MHz DDR4 CL22 SODIMM KVR32S22S8/8 Ram fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Kingston 8 GB 3200 MHz DDR4 CL22 SODIMM KVR32S22S8/8 Ram özelliklerini incele, 694,66 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
![]()
GAMAKAY MK61 Kablolu Mekanik Klavye Gateron Optik Anahtar Pudding Tuş Kapakları RGB 61 Tuşlu Sıcak takılabilir Oyun Klavyesi Yeni Versiyon
Yalnızca US$69.99, en iyi GAMAKAY MK61 Gateron Optik Anahtarlı Kablolu Mekanik Klavye, Puding Tuşları, RGB 61 Tuşlu Çalışırken Değiştirilebilir Oyun Klavyesi - Yeni Versiyon. Bu 2023 mekanik klavye ile en iyi oyun deneyimini elde edin. Gateron optik anahtarlarla hızlı yanıt süresinin ve sorunsuz...tr.banggood.com
![]()
Oyuncu & Gaming Monitör Fiyatları, Kavisli Monitör - Pasaj
Oyun deneyiminizi güçlendirecek oyuncu monitör modelleri Pasaj’da. Gaming monitör fiyatlarını incelemek ve size uygun modeli keşfetmek için hemen tıklayın.www.turkcell.com.tr
bütçeyi biraz aştı ama
klavyeden emin değilim kullanmadım ama öneriyorlardı.
kargo seçeneğini Türkiye Direkt Posta yaparsan vergisiz oluyordu
Orjinal değil hocam muhtemelen mHocam attığınız ram kaliteli midir?
Hocam klavyeyi %60 bulabilir miyiz?Alırsın
Monitör: 3.250 TL https://www.gaming.gen.tr/urun/4719...ll-hd-ips-gaming-monitor/?ref=akakce&v=1.23.6
Klavye: 1.000 TL https://www.hepsiburada.com/gameboo...e-p-HBCV000002C0G0?url_src=and-product-detail
Ram: 750 TL
Marka model belirtmemişsin eğer laptopun da tek kanal 8 GB ram varsa aynı marka model 8 GB ram alarak çift kanal 16 GB yapabilirsin
mk61 al gecHocam klavyeyi %60 bulabilir miyiz?
5k ile sadece monitör mü5k ile sadece monitörü alırsın. 1k ya klavyeler var beyaz mekanik. Ram içinde 1.5-2.5 gerekir toplam 8-8.5 uğa anca olur bu üçü.