CS:GO Prime Almalı mıyım?

prime aldıktan 2 gün içerisinde 2 tane 60 tllik kasa düştü biraz şans işi galiba
Şuan benimde envanterimde 400 liraya yakın sırf kasa var. Oyunu bırakmıştım tekrar girdim 2-3 liralık kasalar olmuş 50-60 lira. Ama ne satabiliyorum ne takas yapabiliyorum pazardan yasaklanmışım sebebini anlamadığım bir şekilde.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Adamlar dizi/film çekmiyor ters köşe olsun. :D Bu kadar entrikalı düşünme, resmi açıklama yapılmış güncelleme ile gelecek diye...
Haberim yoktu kral sağolasın. Buz gibi golümüzü yediler bu arada :D

Dostum adamlar resmi duyuru yaptılar neyin ihtimali olacak acaba? Al geç
Dostum demek ki haberim yokmuş ki buraya yazmışım. Şimdi öğrendim eyvallah.

Şuan benimde envanterimde 400 liraya yakın sırf kasa var. Oyunu bırakmıştım tekrar girdim 2-3 liralık kasalar olmuş 50-60 lira. Ama ne satabiliyorum ne takas yapabiliyorum pazardan yasaklanmışım sebebini anlamadığım bir şekilde.
Farklı cihazdan giriş yapınca vs. pazar banı veriyor. Steam guard ekle 1 hafta ban verir, sonra açılır. Oyunu al, kasaları da satarsın.

Haberim yoktu kral sağolasın. Buz gibi golümüzü yediler bu arada :D

Dostum demek ki haberim yokmuş ki buraya yazmışım. Şimdi öğrendim eyvallah.
Rica ederim zaten ömürlük oyun düşünmene gerek yok.

bu haftaki hakkımı doldurdum ben 4 kasa düştü

Evet farkındayım 1 haftadır rekabetçi giriyorum neredeyse her maç bir şeyler düşüyor ama prime yok. Bu arada prime aldığım zaman şuan düşen itemlerde geliyor mu yoksa hepsi boşa mı gitti?
bosa gitti

Farklı cihazdan giriş yapınca vs. pazar banı veriyor. Steam guard ekle 1 hafta ban verir, sonra açılır. Oyunu al, kasaları da satarsın.
Evet öyle yapmıştım. Söylediğiniz iyi oldu hala çözememiştim teşekkürler.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,183,504
Üyeler
187,845
Son üye
K0R4Y_08
Geri