❌İndirim Bitti! Newegg: MSI MPG B650 EDGE WIFI 5880 TL - Team T-Force RGB 32GB 6000 CL38 2939 TL

Garanti için MSI tercih ederim. Türkiyede garantisi geçerli. Ayrıca MSI Center çok kullanışlı bir uygulama. Özellik olarak pek farkları yok. Ana farklılık overclock kapasiteri diyebiliriz.
Hangisi iyidir peki hocam oc konusunda

Hangisi iyidir peki hocam oc konusunda

B650E yonga seti, hız aşırtma düşünülerek tasarlanmış bu nedenle birçok anakartta VRM güç fazları artırılmış. FAKAT, kullanılan bileşenlerin kalitesi ve kaç tane VRM fazı olduğu üreticinin kararına bağlı. Yani bazı B650 kartlarda da VRM üreticinin kararı ile güç fazları artırılmış olabilir. Bu iki anakartın da VRM güç fazları 14+2+1. Dolayısıyla ikisinin arasında bir fark yok. Port sayıları, PCIE 5.0 destekleri ve tasarımlarına bakarak kararını verebilirsin.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

13-144-555-06.jpg

13-162-079-(4).jpg

Bu mu edge mi sizce çok arada kaldım farkı nedir

Ekran kartları için ileriye dönük PCI-e Gen 5 desteği var yarın bir gün devasa fark gösterecek ekran kartı çıksa bu anakartı değiştirmene gerek kalmaz. Ama MSI için aynısı geçerli değil. Kısaca daha ileriye dönük diyeyim.

Direk sitede görünen fiyatları mı ödüyoruz yoksa ödeme kısmında ilave masraf çıkıyor mu? Suprimx 4090 43 k görünüyo sitede

Arkadaşlar newegg üzerinden bir şeyler söyleyecek olursa bana da ulaşabilir mi free shipping kullanmış oluruz beraber söyleyip. Uyarsa tabii.

1681213107209.png
1681213118938.png

Ben mi yanlış bakıyorum, resim sadece örnek her şey pahalı. / TR yaptığım için mi öyle bi aydınlatırsanız sevinirim.

MSI MPG B650 EDGE WIFI AM5 - 5880 TL
Alıntıyı görüntüle

Team T-Force Delta RGB 32GB (2 x 16GB) DDR5 6000 Mhz CL38 Beyaz - 2939 TL
Alıntıyı görüntüle

Merhaba herkese,
Dün sipariş verdim bunları. Fiyatları uygun olduğu için sizlerle paylaşmak istedim. Anakartın TR fiyatı minimum 8190 TL.
Ramlarin fiyatı çok düşük değil ama beyaz renkte 6000 Mhz RGB ram bulmak çok zor.
Anakart için kargo ücretsiz. Sadece RAM almak isterseniz kargo ücreti ekliyor. Kargonon ücretsiz olması için en az 5000 TL'lik ürün olması gerekli sepette.
Tür vergiler dahil fiyatlardır.
MSI anakartın garantisi Türkiyede geçerli. Ramlari ise bilmiyorum.
Daha önce Newegg'den X570 Aorus Pro Wifi Anakart ve RTX 3070 Aorus Master ekran kartı almıştım. Gönül rahatlığı ile alışveriş yapabilirsiniz.
Maksimum kargo süresi 2 hafta. Sorusu olanların sorularını bilgim dahilinde cevaplayabilirim.
Merhaba hocam bende almayı düşünüyorum da. Bu kampanya ne kadar sürer?

Ya iptal olursa
Newegg iptal olmaz. Bende birkaç kez alışveriş yaptım hiç sorun yaşamadım.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Newegg`den ürün almakda bir problem olmaz, gümrük vergilerini baştan kesiyor ve kendileri hallediyor daha doğrusu DHL ile çalışıyorlar Dhl her şeyi hallediyor gerekli belge ya da izinler olursa size geri dönüş yapılıyor bir kaç mail attıktan sonra ürün geliyor çok basit bir süreç.
UPS ile de çalışıyorlar diye biliyorum. İkisinde biri getiriyor.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,182,665
Üyeler
187,717
Son üye
Mutluu
Geri