❌İndirim Bitti! Newegg: MSI MPG B650 EDGE WIFI 5880 TL - Team T-Force RGB 32GB 6000 CL38 2939 TL

Reaksiyon skoru
89
MSI MPG B650 EDGE WIFI AM5 - 5880 TL
13-144-555-05.jpg

Team T-Force Delta RGB 32GB (2 x 16GB) DDR5 6000 Mhz CL38 Beyaz - 2939 TL
20-331-749-05.jpg

GÜNCELLEME: 26 Nisan

Arkadaşlar ürünleri teslim aldım.
10 Nisan: Sipariş verdim.
12 Nisan: İstanbula geldi.
12 Nisan: Gümrük işlemlerini başlatmak için DHL yi arayıp mailimi verdim.
13 Nisan: Mail geldi. Ekteki belgeleri doldurup, telefonla fotoğraflarını çekip mail olarak geri gönderdim.
25 Nisan: Gümrük işlemleri başladı ve bitti.
26 Nisan: Trabzon'daki evime teslim edildi.

Ekler

• 20230426_175253.jpg
    20230426_175253.jpg
    1.5 MB · Hit: 63
Son düzenleme:
MSI MPG B650 EDGE WIFI AM5 - 5880 TL
Alıntıyı görüntüle

Team T-Force Delta RGB 32GB (2 x 16GB) DDR5 6000 Mhz CL38 Beyaz - 2939 TL
Alıntıyı görüntüle

Merhaba herkese,
Dün sipariş verdim bunları. Fiyatları uygun olduğu için sizlerle paylaşmak istedim. Anakartın TR fiyatı minimum 8190 TL.
Ramlarin fiyatı çok düşük değil ama beyaz renkte 6000 Mhz RGB ram bulmak çok zor.
Anakart için kargo ücretsiz. Sadece RAM almak isterseniz kargo ücreti ekliyor. Kargonon ücretsiz olması için en az 5000 TL'lik ürün olması gerekli sepette.
Tür vergiler dahil fiyatlardır.
MSI anakartın garantisi Türkiyede geçerli. Ramlari ise bilmiyorum.
Daha önce Newegg'den X570 Aorus Pro Wifi Anakart ve RTX 3070 Aorus Master ekran kartı almıştım. Gönül rahatlığı ile alışveriş yapabilirsiniz.
Maksimum kargo süresi 2 hafta. Sorusu olanların sorularını bilgim dahilinde cevaplayabilirim.
daha önce almadım sıkıntı çıkmasın?

daha önce almadım sıkıntı çıkmasın?
Ben aldım. Sorun çıkmadı. 30 gün iade süresi var. Arkadaşım MSI Suprim 3070 ekran kartı iade etti bir kez. O da sorunsuz gerçekleşti.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Biz o tufaya düştük bir kere bir daha niyetim yok 😂
NewEgg de öyle bir sorun yaşayacağını sanmıyorum. İhtiyacınız varsa alın. Denemekten zarar gelmez.

Ben aldım. Sorun çıkmadı. 30 gün iade süresi var. Arkadaşım MSI Suprim 3070 ekran kartı iade etti bir kez. O da sorunsuz gerçekleşti.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

NewEgg de öyle bir sorun yaşayacağını sanmıyorum. İhtiyacınız varsa alın. Denemekten zarar gelmez.
İhtiyacım yok tövbe ettim zaten bu tür şeylere

Hocam 150$ dolar üstü alışverişlerde pek çok şey giriyor işin içine diye biliyorum. En son ne zaman alışveriş yapmıştın ? Gümrük müşaviri, vekaletname, ürünün depoda bekleme süresi kadar ücret, vergileri baştan sizin tarafınızdan alıyorlar ve dosya masrafı gibi ödemeler çıkıyor.

Hocam 150$ dolar üstü alışverişlerde pek çok şey giriyor işin içine diye biliyorum. En son ne zaman alışveriş yapmıştın ?
Kasım 2022. Türkiye gümrükte sorun olur diye diyorsan Aliexpress'ten 180 dolarlık alışveriş yaptım daha 2 hafta önce. Sorun olmadı. Ürün geldi bugün.

Kasım 2022. Türkiye gümrükte sorun olur diye diyorsan Aliexpress'ten 180 dolarlık alışveriş yaptım daha 2 hafta önce. Sorun olmadı. Ürün geldi bugün.
Gerçekten çok tuhaf. Yeni yönetmelik ile yukarıda ki yazıma sonradan eklediğim gibi şeyler çıkıyordu. Buraya da sonucu yazarsan sevinirim. İnşallah sorunsuz gelir. Hayırlı olsun.

Gerçekten çok tuhaf. Yeni yönetmelik ile yukarıda ki yazıma sonradan eklediğim gibi şeyler çıkıyordu. Buraya da sonucu yazarsan sevinirim. İnşallah sorunsuz gelir. Hayırlı olsun.
Teşekkürler. İnşallah. Paylaşırım tabii ki sonucu.

Bi arkadaş Mart 2023'te anakart almış. Sorunsuz gelmiş. Forumda paylaşmış süreci. Buradan bakabilirsin: Donanım Arşivi Forum

Son düzenleme:
Newegg`den ürün almakda bir problem olmaz, gümrük vergilerini baştan kesiyor ve kendileri hallediyor daha doğrusu DHL ile çalışıyorlar Dhl her şeyi hallediyor gerekli belge ya da izinler olursa size geri dönüş yapılıyor bir kaç mail attıktan sonra ürün geliyor çok basit bir süreç.

Geri