🔥İndirim Razer Deathadder V3 pro 2799 TL

Ninjutso Sora var Finalmouse'lar var
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Razer ne ki mouse piyasasında

Bir sürü daha sayamayacağım marka var bu mouse'dan daha iyi olan
Ergo olarak palm tutuşta özellikle büyük elde DA V3 PRO neredeyse her ele mükemmel oturur... Ninjutso Sora küççücük bir mouse... Finalmouse ise 2. eli 6k karşim al kullan.

razer bu işin kralı dostum
Değil ama Türkiye piyasasında DA V3 PRO en iyisi

Marka demedim? Model dedim ama anlamıyorsun ki hiç bilinmeyen marka (daha az bilinen) diye, "sadece sen biliyormuşsun" diye daha iyi olduğunu düşünüyorsun. Razer artık herkes tarafından biliniyor ya en iyisi gibi gelmiyor di mi?

Pwnage stormbreaker

Side flex kum gibi coating surtunen skates click hissi kotu mousea 3k verince

İyi diyenler kullandimi acaba ?
Sora yı mı övecen şimdi 😃

Sıkıntıları say say bitmez. Razer'ın click hissini beğenmeyip, sorayı mı övüyorsun cidden?

Yazılımı falan her şeyi çöpe atıyorsun yani? Uzun kullanımda sorada gecikmeler uçuyor.

47GR hafifliği dışında hiçbir iyi tarafı olmayan bir fare sora. Lamzu'nun, PULSAR'ın yanından geçmez.

Son düzenleme:

Sora ve finalmouse zaten en iyilerden. En iyi fare yok en iyi fareler var :) V3 pro tamamen palm tutuş üzerine olduğu için şuan piyadada bu özelliklerde bildiğim kadarıyla ergo bir mouse yok. O yüzden en iyi denilebilir fakat pulsar.gg yakında şovunu yapar.

Razer en iyi sensör teknolojisine sahip markadır kendisi? Sora dediğin mouse u 45 Gr olduğu için kronik sensör problemlerini görmezden gelmeyi aklım almıyor. Yapılan gecikme test verileri de ortada. V3 pro ile aynı donanım özelliklerine sahip V2 pro vatanda 2500TL. Sora wraithte 2300TL. Yurtdışı fiyatları Soranın 95$ Razer ın 150$. Hadi Razer ı indirimle 120 ye buldun diyelim. Bu farkın karşılığını nasıl açıklıyorsunuz? Komedi. 😅

Değil ama Türkiye piyasasında DA V3 PRO en iyisi

Marka demedim? Model dedim ama anlamıyorsun ki hiç bilinmeyen marka (daha az bilinen) diye, "sadece sen biliyormuşsun" diye daha iyi olduğunu düşünüyorsun. Razer artık herkes tarafından biliniyor ya en iyisi gibi gelmiyor di mi?

Sora yı mı övecen şimdi 😃

Sıkıntıları say say bitmez. Razer'ın click hissini beğenmeyip, sorayı mı övüyorsun cidden?

Yazılımı falan her şeyi çöpe atıyorsun yani? Uzun kullanımda sorada gecikmeler uçuyor.

47GR hafifliği dışında hiçbir iyi tarafı olmayan bir fare sora. Lamzu'nun, PULSAR'ın yanından geçmez.
Sora övmedim bu 1,2.si sen kullandinmi dedigin mouselari redditten okuyup yorum yapmak dogru değil ayrica 1 kişide yazilim sorunu olunca hepsinde olcak diye bişey yok bu kadar takiliyosan o zaman v2 pro daki dongle algilamamsi sorununu soyle dav3 deki side flexi soyle...

Razer en iyi sensör teknolojisine sahip markadır kendisi? Sora dediğin mouse u 45 Gr olduğu için kronik sensör problemlerini görmezden gelmeyi aklım almıyor. Yapılan gecikme test verileri de ortada. V3 pro ile aynı donanım özelliklerine sahip V2 pro vatanda 2500TL. Sora wraithte 2300TL. Yurtdışı fiyatları Soranın 95$ Razer ın 150$. Hadi Razer ı indirimle 120 ye buldun diyelim. Bu farkın karşılığını nasıl açıklıyorsunuz? Komedi. 😅
Marka değerj ve razerin yeni sensoru +fiyat zaten

sora dv3 den iyi mi? ökmjnhbömkjnhbgfdnbvcdx uzun zamandır bu kadar gülmemiştim

Sora övmedim bu 1,2.si sen kullandinmi dedigin mouselari redditten okuyup yorum yapmak dogru değil ayrica 1 kişide yazilim sorunu olunca hepsinde olcak diye bişey yok bu kadar takiliyosan o zaman v2 pro daki dongle algilamamsi sorununu soyle dav3 deki side flexi soyle...

Yurtdışındaki biri için düşünmeye değer fark var. TR de yok demek istiyorum. 2300 TL soraya değmiyor.

1 kişi? Konudaki herkes sorundan muzdarip? Ve herkeste e aynı şekil gerçekleşiyor bu da demek ki sora bu konuda sorunlu... Ve reddit'e bakarak yorum yapılır? Adamlar kullanımdakş sıkıntılarını söylüyor burada ne gibi bir yalan haber bulunabilir?

1 kişi? Konudaki herkes sorundan muzdarip? Ve herkeste e aynı şekil gerçekleşiyor bu da demek ki sora bu konuda sorunlu... Ve reddit'e bakarak yorum yapılır? Adamlar kullanımdakş sıkıntılarını söylüyor burada ne gibi bir yalan haber bulunabilir?
E Tamam da baştan beri dediğimi hala kulak vermiyosun razerin sorunlarindan nie hiç bahsetmiyosun

Yazilimsal sorun iade eder geçer ama razer ?

E Tamam da baştan beri dediğimi hala kulak vermiyosun razerin sorunlarindan nie hiç bahsetmiyosun

Yazilimsal sorun iade eder geçer ama razer ?
Razer'da bu tarz br sorunla asla karşılaşmassın... Anlattığın sorunlar sanki biraz öznel değil mi? Clickleri flan beenmemişsin ben razer'ın switchlerini seviyorum basma hissiyatı a iyi bence... Onun dışında güzel kaymıyormuş yani bence böyle bir sıkıntı yok.

Ama her şeyi bırak Razer gibi bir markanın ürününü alıyorsun, en ufak sorunda direk iade edip sıfırını yollayabilirler? Yzılımsal bir sorun razer'da yaşamazsın da neyse...

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,208,893
Üyeler
194,723
Son üye
Ufuk7734
Geri