Zotac RTX 4080 Trinity OC Alınır Mı ?

Ama eğer site güvenilir ise yukarıda atılan gamerocku al
Değilse bile en geç bir haftaya başka sitelerde 30 bin küsur fiyatlara gelir. Ben gamingproyu 28 e aldıktan sonra fiyat 32 k ya çıktı, stok bitti bir hafta sonra 27700 e yeniden geldi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Zotac da güzel ama o fiyatlara çıkmışken bu kart daha iyi.
İnventustan alınır işte

İyi ki yazmışım bir değerlendireyim tekrar o zaman herkes palit diyor

Pc hocasının dediğine göre gainward, palite ait üst markaymış. Geçenki 4070ti sistem videosunda öğrendim ben de
Gainward, Palit'in alt markası hocam. Palit kadar kalitelidir, alınır.
1681299028740.png

Arkadaşlar, şu anda ekran kartında indirim var. Acaba ekran kartını kullanan ya da teknik bilgisi olan var mıdır , sizce alınır mı ?
Zotac 4070Ti Trinity OC kullanıyorum açıkçası memnunum. Coil whine vs yok ve çok sessiz çalışan bir kart. Sessiz çalışması ile birlikte sıcaklık değerleride kabul edilir düzeyde. Bazı arkadaşlar Palit Gamerock atmış eğer bütçeniz el verirse Palit almanız daha iyi olur ama eğer çıkamam derseniz Zotac da işinizi görecektir. Fiyatını hak ediyor.

Zotac 4070Ti Trinity OC kullanıyorum açıkçası memnunum. Coil whine vs yok ve çok sessiz çalışan bir kart. Sessiz çalışması ile birlikte sıcaklık değerleride kabul edilir düzeyde. Bazı arkadaşlar Palit Gamerock atmış eğer bütçeniz el verirse Palit almanız daha iyi olur ama eğer çıkamam derseniz Zotac da işinizi görecektir. Fiyatını hak ediyor.
çok teşekkür ederim yorumun için, palit markası konusunda biraz cahilim ama arkadaşlar referans gibi markaya biliyorlar o yüzden biraz daha araştırmak istedim ayrıca zotac fiyat konusunda iyi ekstra 2k vermek performansta çok etki edecek mi bilemedim açıkcası

çok teşekkür ederim yorumun için, palit markası konusunda biraz cahilim ama arkadaşlar referans gibi markaya biliyorlar o yüzden biraz daha araştırmak istedim ayrıca zotac fiyat konusunda iyi ekstra 2k vermek performansta çok etki edecek mi bilemedim açıkcası
Rica ederim, palit kaliteli marka dostum hiç tereddüt etmeden alabilirsin. 35 yıllık köklü ekran kartı şirketi. Forumdaki arkadaşların sana önerdiği Gamerock serisi markanın en üst segment kartı oluyor. Zotac ile palit arasında performans farkı olur mu diye sormuşsun, palit’in frekans hızı zotac’a kıyasla bi tık daha yüksek fakat oyunlarda büyük bir fark yaratmaz, belki 2-3 fps gibi bir şey. Bu sebeple aradaki 2 bin lira farka vermeye değmez diye düşünüyorum.

Jumbum güvenilir arkadaşlar. Technopata özel indirim kodları falan vardı, DLX21 falan sattılar ucuza.

bu arada gainward muhabbeti kafama takılmıştı. acaba gerçekten öyle söyledi mi söylemedi mi diye. videoda 2:52 de palitin gainward u üst seviye ekran kartlarını üretmek için kullandığı anlamında bir şeyler söylemiş. Ama muhtemelen video çekimi esnasında yanlışlıkla söylemiştir çünkü gamerock bariz şekilde, gainward un bütün serilerinden daha kaliteli

bu arada gainward muhabbeti kafama takılmıştı. acaba gerçekten öyle söyledi mi söylemedi mi diye. videoda 2:52 de palitin gainward u üst seviye ekran kartlarını üretmek için kullandığı anlamında bir şeyler söylemiş. Ama muhtemelen video çekimi esnasında yanlışlıkla söylemiştir çünkü gamerock bariz şekilde, gainward un bütün serilerinden daha kaliteli
Evet bende duymuştum izlerken ama bir an Palit gamerock vs gainward düşündüm sonra yanlışlıkla demiştir dedim.

Geri