❌İndirim Bitti! Asus TUF Gaming A15 - RTX 4050 Ryzen 7 7735HS 8 GB RAM - 21.099 TL

Ben ram taktım vidalarda boya var dikkat edin iyice emin olun ama garanti içi dışı farketmez bana.

windows 11 olanı indir, bir usb tak ve çalıştır. Usb'ye yazacak tüm dosyaları.
İşlem bittikten sonra usb yi notebook'a tak ve aç.
Kendisi otomatik başlayacak kuruluma
Ben ram olarak şunun siparişini geçtim.

Hocam sizin ssd geldi mi acaba, deneyip haber verme şansınız var mı, bende sipariş vereceğim de?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Birde arkadaşlar 32gb ram'e gerek var mı, ben sadece oyun ve İnternet için kullanacağım, render falan yapmayacağım, 16 işimi görür mü?

Hocam sizin ssd geldi mi acaba, deneyip haber verme şansınız var mı, bende sipariş vereceğim de?

Birde arkadaşlar 32gb ram'e gerek var mı, ben sadece oyun ve İnternet için kullanacağım, render falan yapmayacağım, 16 işimi görür mü?
Artık 16 yetmemeye başladı simdiden 32 yapmak mantıklı olur ilerisi için

Görür.

Oyun performanisini deneyen oldu mu? Yada 3dmark spymark benchmark testleri vs?
1681579756100.png

hocam laptop boştayken cpu kaç watt çekiyor ve çekirdek hızı düşüyormu bakabilirmisin zyzen 5600 masasütünde hızı düşürmüyordu ve 25w altına katiyen indirtmiyordu laptopta biraz merak ediyorum
şuradaki değerler lazım hwmonitor basic indirebilirsen
bide altta yazan clock core lazım orayı işaretlememişim
1681579974841.png

Geri