❌İndirim Bitti! Asus TUF Gaming A15 - RTX 4050 Ryzen 7 7735HS 8 GB RAM - 21.099 TL

Cinebench testi yaptım 13649 puan aldı bu sırada işlemci sıcaklığı 90-92 arasında gezdi ekran kartı 46 derecedeydi.

evet
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

laptopun sıcaklık değerleri nedir kullanan arkadaş varsa paylaşabilir mi?

hocam sıcaklık değerlerini paylaşır mısınız?
Rami takarken anakart kablosunu çıkartmaya neden gerek var ? Ben çıkartmadan taktım herhangi bir problem olmadı yanlış mı yaptım acaba ?

Rami takarken anakart kablosunu çıkartmaya neden gerek var ? Ben çıkartmadan taktım herhangi bir problem olmadı yanlış mı yaptım acaba ?
hocam allahtan bir şey olmamış :D bataryanın kablosunu çekmeyi unutup laptop yakan tanıdığım var

Cinebench testi yaptım 13649 puan aldı bu sırada işlemci sıcaklığı 90-92 arasında gezdi ekran kartı 46 derecedeydi.
Lenovo ideapad gaming kasasında bulunan ryzen 7 5800h ile yaptğım testte ise 12346 puan aldım işlemci sıcaklığı aynı 90-92 derece ekran kartı 55 derecedeydi.

Ekler

• IMG_2676.jpg
    IMG_2676.jpg
    867.8 KB · Hit: 73
  • IMG_2678.jpg
    IMG_2678.jpg
    850.5 KB · Hit: 84
@ozgurr34 dostum 1080p'de 8x msaa 5 dk sonucundaki furmark testini atabilir misin. Test yapılırkenki ekran goruntusunu atsan olur. Fps degerine vs. bakacagim. Tesekkur ederim simdiden.

içinden çıkan ram markası nedir? zarar vermeden takabiliriz sanırım.

@ozgurr34 dostum 1080p'de 8x msaa 5 dk sonucundaki furmark testini atabilir misin. Test yapılırkenki ekran goruntusunu atsan olur. Fps degerine vs. bakacagim. Tesekkur ederim simdiden.

Ekler

• image0.jpeg
    image0.jpeg
    655.1 KB · Hit: 97
@ozgurr34 senden hizlisi mezarda :) tesekkur ederim tekrardan. İslemcinin tekli cekirdek performansi ile ryzen 7 5800h’in arasindaki farka baktiniz mi hocam? Bir onceki yorumlardaki coklu cekirdek performanslarini gordum, simdi tekliyi merak ettim.

Hocam testi yaparken her sey performans modunda ve laptop fise takılı mıydı? Fps dusuk geldi cunku.

Tek çekirdek işini şuan yapamam sonra belki yaparım, evet turbo mod etkindi, fişe takılıydı ve ekran kartı 140w da çalışıyordu.

@ozgurr34 senden hizlisi mezarda :) tesekkur ederim tekrardan. İslemcinin tekli cekirdek performansi ile ryzen 7 5800h’in arasindaki farka baktiniz mi hocam? Bir onceki yorumlardaki coklu cekirdek performanslarini gordum, simdi tekliyi merak ettim.

Hocam testi yaparken her sey performans modunda ve laptop fise takılı mıydı? Fps dusuk geldi cunku.
yalnız hocam buradaki fps mesela oyunlarda dlss kapalı şeklindedir tahminim, dlss 3.0 da fps 2 hatta 3 katına çıkabiliyor

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,174,033
Üyeler
186,433
Son üye
faudn117
Geri