Rami takarken anakart kablosunu çıkartmaya neden gerek var ? Ben çıkartmadan taktım herhangi bir problem olmadı yanlış mı yaptım acaba ?evet
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
laptopun sıcaklık değerleri nedir kullanan arkadaş varsa paylaşabilir mi?
hocam sıcaklık değerlerini paylaşır mısınız?
hocam allahtan bir şey olmamışRami takarken anakart kablosunu çıkartmaya neden gerek var ? Ben çıkartmadan taktım herhangi bir problem olmadı yanlış mı yaptım acaba ?
Lenovo ideapad gaming kasasında bulunan ryzen 7 5800h ile yaptğım testte ise 12346 puan aldım işlemci sıcaklığı aynı 90-92 derece ekran kartı 55 derecedeydi.Cinebench testi yaptım 13649 puan aldı bu sırada işlemci sıcaklığı 90-92 arasında gezdi ekran kartı 46 derecedeydi.
3060 mı var lenovodaLenovo ideapad gaming kasasında bulunan ryzen 7 5800h ile yaptğım testte ise 12346 puan aldım işlemci sıcaklığı aynı 90-92 derece ekran kartı 55 derecedeydi.
Evet şu itopya'da satılan.3060 mı var lenovoda
içinden çıkan ram markası nedir? zarar vermeden takabiliriz sanırım.arkadaşlar cihaza ram takarken batarya'nın anakarta bağlanan kablosunu çıkarmaya gerek var mı?
içinden çıkan ram markası nedir? zarar vermeden takabiliriz sanırım.
@ozgurr34 dostum 1080p'de 8x msaa 5 dk sonucundaki furmark testini atabilir misin. Test yapılırkenki ekran goruntusunu atsan olur. Fps degerine vs. bakacagim. Tesekkur ederim simdiden.
Hocam testi yaparken her sey performans modunda ve laptop fise takılı mıydı? Fps dusuk geldi cunku.![]()
Samsung 8 GB 1Rx16 PC5-4800B-SC0 M425R1GB4BB0 Fiyatları ve Özellikleri
Samsung 8 GB 1Rx16 PC5-4800B-SC0 M425R1GB4BB0 en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları en ucuz fiyatlarla n11.com'da. Kampanyalı ve indirimli fiyatlarla satın al.www.n11.com
Tamamdır.Tek çekirdek işini şuan yapamam sonra belki yaparım, evet turbo mod etkindi, fişe takılıydı ve ekran kartı 140w da çalışıyordu.
yalnız hocam buradaki fps mesela oyunlarda dlss kapalı şeklindedir tahminim, dlss 3.0 da fps 2 hatta 3 katına çıkabiliyor@ozgurr34 senden hizlisi mezardatesekkur ederim tekrardan. İslemcinin tekli cekirdek performansi ile ryzen 7 5800h’in arasindaki farka baktiniz mi hocam? Bir onceki yorumlardaki coklu cekirdek performanslarini gordum, simdi tekliyi merak ettim.
Hocam testi yaparken her sey performans modunda ve laptop fise takılı mıydı? Fps dusuk geldi cunku.