çok pahalıya denk gelir hazır sistemler çoğunlukla daha avantajlıdırHocam direkt sistemi kendiniz toplasanıza?
Biliyorum hocam ben 5600x 3060 lı sistemi 13.5k ya kendim topladımçok pahalıya denk gelir hazır sistemler çoğunlukla daha avantajlıdır
arkadaş o sistemi 5600 yapınca 16.979,88 ₺ oluyor zatenDaha iyi bulamazsın tüm parçalar yeterli kalitede
Ramleri 32gb alıcaksınız değilmi?M2ssd ram? Bunlarda m2 1.5k ramde 1k
kampanya ile mi hocam çok zor yoksaBiliyorum hocam ben 5600x 3060 lı sistemi 13.5k ya kendim topladım
Yok kampanyasızkampanya ile mi hocam çok zor yoksa
Çok merak ettim aynı linkleri atma şansın var mı eğer öyle ise bende topluyayimBiliyorum hocam ben 5600x 3060 lı sistemi 13.5k ya kendim topladım
Hayır 16Ramleri 32gb alıcaksınız değilmi?
Bana bazı parçalar hediye geldi hocam çoğu ürünüde pahalıya aldımÇok merak ettim aynı linkleri atma şansın var mı eğer öyle ise bende topluyayim
hediye geldiyse olur hocam şaşırdım bende bir anBana bazı parçalar hediye geldi hocam çoğu ürünüde pahalıya aldım
32 alın kafanız rahat etsinÇok merak ettim aynı linkleri atma şansın var mı eğer öyle ise bende topluyayim
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Hayır 16
İşlemci hediye geldi hocam alt tarafıhediye geldiyse olur hocam şaşırdım bende bir an![]()
A320 anakartlaarkadaş o sistemi 5600 yapınca 16.979,88 ₺ oluyor zaten![]()