Amd almak hatamidir ?

Aslında rtx kullanmiyacsgim sadece oyun oynamayi düşünüyorum diss 3.0 olmadiktan sonra çokta önemli değil gibi verdiğiniz bilgiler için minnetarım gaming genden seçme nedenim parca kalitesi wattman riski genelde parca kalitesizliginden oluyormuş bu sebeple gaming gen tercih ediyorum
Doğrdurur az çok parça da önemli ama benim kasada ilk pc'm den beri aynı güç kaynağı var adı bile yok o kadar kötü 600w hiç bir sıkıntı yaşamadım iki ayrı marka mhzsi bile farklı ram takılı. Bende wattman hatası aldım ama şöyle aldım birden elektrik gidiyor yada fişi direkt çekiyorum tekrar pc açtığım zaman wattman hatası veriyor hata demek yanlış olur wattman hata bile değil uyarı ne fpsin azalır ne oyunun da sıkıntı çıkartır uyarı sadece. Benim attığım sistemde ki parçalar daha iyi senin sistem de 5500 var 1080p oynarsan fps oyunlarında darboğaz yapar.

Doğrdurur az çok parça da önemli ama benim kasada ilk pc'm den beri aynı güç kaynağı var adı bile yok o kadar kötü 600w hiç bir sıkıntı yaşamadım iki ayrı marka mhzsi bile farklı ram takılı. Bende wattman hatası aldım ama şöyle aldım birden elektrik gidiyor yada fişi direkt çekiyorum tekrar pc açtığım zaman wattman hatası veriyor hata demek yanlış olur wattman hata bile değil uyarı ne fpsin azalır ne oyunun da sıkıntı çıkartır uyarı sadece. Benim attığım sistemde ki parçalar daha iyi senin sistem de 5500 var 1080p oynarsan fps oyunlarında darboğaz yapar.
Eğer çok fark olucaksa 5600 yaparım bu sistemi ki ozellestiricem zaten şu şekilde
B450
1tb m2ssd kingston
850w 80+ rog gold psu
Gt301 kasa

Bu amd sistemi bu ozellestirlemelerle almayı düşünüyorum
Pişman olurmuyum? (Parça kalitesi yüzünden gaming gen tercih ediyorum)
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Yoks aynı fiyata nvidia kart mi alayim ama bunun yanından bile geçemiyor i3 12100f oluyor bide
Amd gpu alma

Bu amd sistemi bu ozellestirlemelerle almayı düşünüyorum
Pişman olurmuyum? (Parça kalitesi yüzünden gaming gen tercih ediyorum)
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Yoks aynı fiyata nvidia kart mi alayim ama bunun yanından bile geçemiyor i3 12100f oluyor bide
Değildir. Kullanıyorum. Drop sorunları çözümü çok basit. Minumum frekansı sabitlyiceksin bir tane kendine uygun driver bulacaksın ve güncelleme yapmayacaksın başka hıc bisey yok

Kasayı kesinlikle değiştirmeni ve işlemciyi 5600 yapmanı öneririm onun dışında bir şey yok.
Kasa gt301 anakart b450 m2ssd 1tb 850w psu 5600 bu kadar fark yaratıcak mı?

Oyun oynayacaksan yapıştır amd gitsin. Ağır işler yapıcam render, UE 5 ile uğraşcam v.s ise intel tavsiyemdir.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,209,941
Üyeler
195,210
Son üye
SutluSogan
Geri