Waxpeer.com güvenilir mi?

BurakBal

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,143
Bu siteden skin alacağım. Güvenilir mi?

Güvenilir daha önce birçok kez alış ve satış yaptım ödeme konusunda da iyiler komisyon oranı düşük

Yurt dışı sitesi. Çoğu kişi alış-veriş yapmış memnunlar. bir sıkıntı olmaz diye tahmin ediyorum.

Güvenilir daha önce birçok kez alış ve satış yaptım ödeme konusunda da iyiler komisyon oranı düşük
Çok teşekkürler.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Yurt dışı sitesi. Çoğu kişi alış-veriş yapmış memnunlar. bir sıkıntı olmaz diye tahmin ediyorum.
Tamamdır,alışveriş yapacağım. 100 TL daha ucuza geliyor neredeyse skin.

Çok teşekkürler.

Tamamdır,alışveriş yapacağım. 100 TL daha ucuza geliyor neredeyse skin.
Evet, fiyat olarak bayağı uyguna geliyor steam pazarına göre. Geçen m4 aldım pazarda 170 liraydı ben 110 civarına aldım hemde floatı görevde kullanılmışın en iyisiydi

Evet, fiyat olarak bayağı uyguna geliyor steam pazarına göre. Geçen m4 aldım pazarda 170 liraydı ben 110 civarına aldım hemde floatı görevde kullanılmışın en iyisiydi
Hangi M4 kanka bende bakıyorum.

Parayı nasıl attın? BTC ile atacağım gibi.

Hangi M4 kanka bende bakıyorum.

Parayı nasıl attın? BTC ile atacağım gibi.
M4 neo noir aldım parayı BNB veya Busd olarak attım tam hatırlamıyorum

M4 neo noir aldım parayı BNB veya Busd olarak attım tam hatırlamıyorum
M4 Neo noir + AK47 Ice Coaled alacağım birazdan. Şey düşündüm aslında nays %20 ile steam bakiyesi atıp sonra siteye atsak çok daha ucuza gelmez mi? Acaba site steam fiyatından mı satın alıyor?

Bir bakar mısın sende skin varsa benimkilerin hepsi trade banlı.

M4 Neo noir + AK47 Ice Coaled alacağım birazdan. Şey düşündüm aslında nays %20 ile steam bakiyesi atıp sonra siteye atsak çok daha ucuza gelmez mi? Acaba site steam fiyatından mı satın alıyor?

Bir bakar mısın sende skin varsa benimkilerin hepsi trade banlı.
1681815466835.png

Nedense envanterim yüklenmiyor. Steamden alıp (7 gün takas banı olacak) sitede satana kadar zaman geçecek fiyatlar sürekli artıyor bence siteden direkt alman daha iyi oluur

al gitsin zaten uygun

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,200,448
Üyeler
190,749
Son üye
akameronin
Geri