CS:GO değerlenebilecek skin önerisi

Equa

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
254
Şuan cüzdanımda çıkartmadan gelen 250 Tl var . Elimde skin olarak m4a4 neo noir(150) , ak 47 simsiyah(85) , awp atheris(75) , desert eagle ışık hüzmesi(15) var .
Değerlenebilecek ak/m4/awp deseni önerebilir misiniz parantez içindeki rakamlar şuan o silah satınca cüzdanıma gelicek bakiye yani m4 önerirseniz 400+-20 TL ye kadar alabilirim ya da elimdekileri tutup 250 Tl den önerebilirsiniz
@MuratTheFounderOfGariban

çıkartma neydi niye sattın? ak-47 redline, ak-47 ice coaled, m4a4 neo noir bence birde m4a1-s ikinci oyuncu

Şuan cüzdanımda çıkartmadan gelen 250 TL var . Elimde skin olarak m4a4 neo noir(150) , ak 47 simsiyah(85) , awp atheris(75) , desert eagle ışık hüzmesi(15) var .
Değerlenebilecek ak/m4/awp deseni önerebilir misiniz parantez içindeki rakamlar şuan o silah satınca cüzdanıma gelicek bakiye yani m4 önerirseniz 400+-20 TL ye kadar alabilirim ya da elimdekileri tutup 250 TL den önerebilirsiniz
@MuratTheFounderOfGariban

Usp s black lotus

M4a4 the coalition

P2000 space race

AUG Amber fade

Deagle sputnik

M4A4 in living colour

çıkartma neydi niye sattın? ak-47 redline, ak-47 ice coaled, m4a4 neo noir bence birde m4a1-s ikinci oyuncu
Hidden Hero (Foil)
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Usp s black lotus

M4a4 the coalition

P2000 space race

AUG Amber fade

Deagle sputnik

M4A4 in living colour
Ups s olarak elimde ticket to hell var belki black lotusda alabilirim

The coalition savaş görmüş alabiliyorum sadece 230Tl

P2000 almalımıyım ? Çok oynayan birisi değilim

Aug hoş duruyor ama eskimişi az aşınmışının 3 katı fiyatında ?

Deagle da hoş duruyor

Living colour da aklımda olan bir skin fakat yine eskimiş hali görevde kullanılmıştan pahalı neden böyle ?

Son düzenleme:
Şu anda bir şey almak ne kadar mantıklı olur bilmiyorum ama fırsat tam olarak kaçmış değil. 4 ay önce 1010 liradan aldığım AK-47 Asiimov 2000 lira civarında. 3-4 gün önce de Deagle Mecha Sanayi almıştım 530 liradan, şu an 640 lira görünüyor pazarda. Şu üç silaha sırasıyla bakabilirsiniz;

AK-47 | Ice Coaled (Savaş Görmüş)
M4A4 | Renk Cümbüşü (Eskimiş)
StatTrak™ M4A1-S | Emphorosaur-S (Görevde Kullanılmış)

son linkteki silah riskli

Pazardan hemen almayın, sipariş fiyatına yakın bir fiyattan sipariş oluşturun, daha ucuza alırsınız.

Redline savaş görmüş alabiliyorum

İce coaled belki alabilirim para eklemem gerekecek

Neo noir sahibim şuanda ikinci oyuncu almam için onu neo noir satmam lazım ama m4a1-s oynamıyorum zaten

Şu anda bir şey almak ne kadar mantıklı olur bilmiyorum ama fırsat tam olarak kaçmış değil. 4 ay önce 1010 liradan aldığım AK-47 Asiimov 2000 lira civarında. 3-4 gün önce de Deagle Mecha Sanayi almıştım 530 liradan, şu an 640 lira görünüyor pazarda. Şu üç silaha sırasıyla bakabilirsiniz;

AK-47 | Ice Coaled (Savaş Görmüş)
M4A4 | Renk Cümbüşü (Eskimiş)
StatTrak™ M4A1-S | Emphorosaur-S (Görevde Kullanılmış)

son linkteki silah riskli

Pazardan hemen almayın, sipariş fiyatına yakın bir fiyattan sipariş oluşturun, daha ucuza alırsınız.
Ice coaled görevde kullanılmış düşünüyorum onu alabilmem içinde ya 1 hafta beklemem ya da elimdeki simsiyah + müzik kitini satıp hemen alabilirim

Renk cümbüşünü neo noir yanına çekebilirim

M4A1-s de güzel duruyor fakat m4a4 oynuyorum genel olarak fakat onu da alabilirim renk cümbüşü yerine

Kar ettirmese bile zarar ettirmesin en azından cs2 tahminimce yaz indirimlerine doğru oynanabilir hale gelir o zaman elimdeki skinleri satıp oyun çekmeyi düşünüyorum ya da envanterde dururlar emin değilim

Son düzenleme:
Hidden Hero (Foil)

Ups s olarak elimde ticket to hell var belki black lotusda alabilirim

The coalition savaş görmüş alabiliyorum sadece 230Tl

P2000 almalımıyım ? Çok oynayan birisi değilim

Aug hoş duruyor ama eskimişi az aşınmışının 3 katı fiyatında ?

Deagle da hoş duruyor

Living colour da aklımda olan bir skin fakat yine eskimiş hali görevde kullanılmıştan pahalı neden böyle ?

Daha az çıkıyordur o yüzden daha pahalıdır.
Deagle koleksiyon dolayısıyla al degerlenir
AUG da aynı şekilde coalition güzel collection ayrıca bs olsa da tipi değişmiyor

Redline savaş görmüş alabiliyorum

İce coaled belki alabilirim para eklemem gerekecek

Neo noir sahibim şuanda ikinci oyuncu almam için onu neo noir satmam lazım ama m4a1-s oynamıyorum zaten

Ice coaled görevde kullanılmış düşünüyorum onu alabilmem içinde ya 1 hafta beklemem ya da elimdeki simsiyah + müzik kitini satıp hemen alabilirim

Renk cümbüşünü neo noir yanına çekebilirim

M4A1-s de güzel duruyor fakat m4a4 oynuyorum genel olarak fakat onu da alabilirim renk cümbüşü yerine

Kar ettirmese bile zarar ettirmesin en azından cs2 tahminimce yaz indirimlerine doğru oynanabilir hale gelir o zaman elimdeki skinleri satıp oyun çekmeyi düşünüyorum ya da envanterde dururlar emin değilim
Coalition almanı öneririm

Daha az çıkıyordur o yüzden daha pahalıdır.
Deagle koleksiyon dolayısıyla al degerlenir
AUG da aynı şekilde coalition güzel collection ayrıca bs olsa da tipi değişmiyor

Coalition almanı öneririm
Koalisyon savaş görmüş (230) ya da renk cümbüşü görevde kullanılmış(170) veya eskimiş (225) hangisi ? neo noir dursun mu peki çok hoş duruyor çünkü

Koalisyon savaş görmüş (230) ya da renk cümbüşü görevde kullanılmış(170) veya eskimiş (225) hangisi ? neo noir dursun mu peki çok hoş duruyor çünkü
The coalition bs kesinlikle

Living in colour çok aşınmış duruyor coalition sıfır gibi

• Beğen
Reaksiyonlar: Equa
The coalition bs kesinlikle

Living in colour çok aşınmış duruyor coalition sıfır gibi
Neo noir ? Nolsun

Aug ve deagle için elimdeki denzel Curry kiti satmalımıyım ya da bir hafta sonra para ekleyip mi almalıyım

Bu skinlerin değerlenme işi benim bilgisayarı satmama denk geldi ya, alırdık 2 bıçak temiz değerlenirdi, üzdü.

Bunlar yerine ak 47 ice coaled da çekebilirim

Hocam değerlenecek bir AWP skini önerir misiniz? 100-200 TL aralığında.

Geri