Sarftech t60 mekanik klavye

bu ürün amazonda 350tl di sanırım dur bulursam atayım
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

amazonda da 500tl olmuş burdan alabilirsin dost

bu ürün amazonda 350tl di sanırım dur bulursam atayım

amazonda da 500tl olmuş burdan alabilirsin dost
Almayı düşünüyorum da forumda kullanan arkadaşların da yorumuna ihtiyacım var

aldınız mı?

Almadım hocam daha bakıyorum hala klavyelere sarftech diye bi marka var trendyolda ona da bakıyorum

Almadım hocam daha bakıyorum hala klavyelere sarftech diye bi marka var trendyolda ona da bakıyorum
Düzeltme* logitech aliexpress klavyesine bakıyorum yanlış yazmışım. Sarftech ve logitech e bakıyorum. Sarftech alırsam inceleme yapacağım sizler için :)

Düzeltme* logitech aliexpress klavyesine bakıyorum yanlış yazmışım. Sarftech ve logitech e bakıyorum. Sarftech alırsam inceleme yapacağım sizler için :)
Switch markası ne bunun belli mi?

ben aldım hocam sarftechi almayı düşünüyorsanız cevaplarım sorularınızı.

Rgb mi ? Driver var mı ? Switch markası nedir? Type c mi ?
Hocam benimde elime bir kaç saat önce geçti driver yok sanırım mouse için varmış herhalde o da bul bulabilirsen. Type-c giriş klavye üzerinde var diğer ucu USB-A . Switch hakkında bir bilgiye ulaşamadım ama elimde Tuf k3 ile karşılaştırdığımda farklı switchler gibi geldi bana fakat tam emin değilim. RGB ışıklandırması güzel denilebilir.

Hocam benimde elime bir kaç saat önce geçti driver yok sanırım mouse için varmış herhalde o da bul bulabilirsen. Type-c giriş klavye üzerinde var diğer ucu USB-A . Switch hakkında bir bilgiye ulaşamadım ama elimde Tuf k3 ile karşılaştırdığımda farklı switchler gibi geldi bana fakat tam emin değilim. RGB ışıklandırması güzel denilebilir.
Tuş renkleri tek tek değiştiriliyor mu hocam ? Işıklandırma şiddeti nasıl?

B
Tuş renkleri tek tek değiştiriliyor mu hocam ? Işıklandırma şiddeti nasıl?
Bir kaç farklı mod var aydınlatma tek renk modu yok diye okumuştum bir yerde ama var. Fakat renk seçeneği az tek renk modunda. Renk şiddeti baya tatmin ediyor ama tuşları tek tek renklendiremiyoruz.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,209,926
Üyeler
195,208
Son üye
orhxn
Geri