Keşke yapsaydım dediğiniz şey

Cünyır

80+ Gold
Reaksiyon skoru
2,843
Ben başlıyayım
bundan 1ay kadar önce cs.go rüyalar kabuslar kasası aldım yatırım olsun diye ozaman 230 bakiyem falan vardı hepsine alabilirdim
9tl di şuan bakıyorum 43 tl falan .....
Ve geçmişe baktığım zaman 0.03 kuruşa satılan kasalar şuan 20 25 tl

Ben başlıyayım
bundan 1ay kadar önce cs.go rüyalar kabuslar kasası aldım yatırım olsun diye ozaman 230 bakiyem falan vardı hepsine alabilirdim
9tl di şuan bakıyorum 43 TL falan .....
Ve geçmişe baktığım zaman 0.03 kuruşa satılan kasalar şuan 20 25 TL
keşke çıkma teklifi etmeseydim ona

Vakitlerimi boş boş geçiriyorum pişmanlık değil herhalde pişman olsam yapmayı bırakırdım diye düşünüyorum ama hala devam ediyorum

Ben başlıyayım
Keşke yapsaydım dediğim bir şey aklıma gelmiyor, yapabilseydim dediklerim var fakat ailevi durumlardan onlar olmadı Sağlık olsun.
Seneye umarım sınavda güzel sonuç elde ederim, tembellik edip çalışmazsam tek keşkem o olur büyük ihtimalle :D ama güveniyorum kendime yaparım büyük ihtimal

Vakitlerimi boş boş geçiriyorum pişmanlık değil herhalde pişman olsam yapmayı bırakırdım diye düşünüyorum ama hala devam ediyorum
Konfor alanı diyoruz biz ona, beynin seni öyle yönlendirdiği için pişman değilmişsin sanıyorsun aslında beynini yönetmeyi bilsen çok pişman olurdun

Ben başlıyayım
keşke dediğim birkaç sey var
1. si keşke lgs de son gün ful fen çalışsaymışım
2. keşke 2020 de kıtlık başlamadan 2070 super falan alsaymışım
3. keşke yakın bir arkadaşımla ilişkilerimi biraz daha ılıman tutsaydım
4. keşke 2-3 tıl önce ps3/4 alsaymışım

188 tane csgo kasam vardi hepsi 5 kurus falandi satmakla zaman kaybi oluyo diye silmistim hepsini

PS5 ilk çıktığında 6000TL iken ailem sana bundan alalım mı demişti bende ben bilgisayar istiyorum demiştim o zaman 2 3 ay bekle demişlerdi üstüne çok pis zamlar geldi playstationda alamadım bilgisayar da alamadım parça parça ilerlemek zorunda kaldım r5 5600 1050ti ikilisiyle idare ediyom suan

Geri