❌İndirim Bitti! Asus TUF Gaming A15 - RTX 4050 Ryzen 7 7735HS 8 GB RAM - 21.099 TL

arkadaşlar alınır mı be ne diyorsunuz 32 sayfalık entry var çoğunu okudum ama hala emin olamadım....
Ben de kararsız dım intel cihaz istiyordum bu fiyata daha iyisi olmadığından satın aldım

Ben de kararsız dım intel cihaz istiyordum bu fiyata daha iyisi olmadığından satın aldım
Vallahi ben de rog strix rtx 3050 16 gb ramli olanı alacaktım ama bu cihazın fiyatı çok iyi. Bir yandan da diyorum al strixi geç uğraşma ramle şunla bunla

Vallahi ben de rog strix rtx 3050 16 gb ramli olanı alacaktım ama bu cihazın fiyatı çok iyi. Bir yandan da diyorum al strixi geç uğraşma ramle şunla bunla
Değmeyecek olsaydı almazlardı
Ve ram uğraştırıcı bişi değil 600 e bulursun 8gb ddr5 4800mhz

hocam hangi "marka" rami almam gerekiyor şimdi, birazdan siparişi vereceğim onu da alayım. Yattı balık yan gider :D
Dostum imzamdaki labtobu gördün mü? 3050 yi 14bine bile verseler alma. 4gb VRAM direk sıkıntı. ben 1.5 yıldır kullanıyorum. isterse 13700h olsun içinde 3050 veya 3050ti 4GB VRAM olan versiyonu ise sakın alma :) yeni çıkan 6gb versiyonu ise onu bilemem tabi.

2. RAM alacak arkadaşlar sadece CL ve MHz değerlerine bakıp karar vermesin bu arada. Sadece marka da bakmayın. JEDEC kısmını da bilmek gerekebiliyor uyumsuz olabiliyor. Onu da nasıl bileceksiniz, alacağınız modelin nasıl bileceksiniz biraz sıkıntı.

Bence biriniz diğerine satın, alanlar, diğeri 2x8 vs alsın. dual. en performanslı böyle olur. uyumsuzluk şansı da olmaz.

Benim bir arkadaş ram oldu. ACER laptobu vardı. CL22 3200 mhz ram aldı 8GB. Kendi bilgisayarında da CL22 3200mhz ram vardı 8GB. performans sıkıntısı yaşadı. JEDEC kısmına baktık CPUZ de ikisi farklıydı... ddr4 tü bu tabi. DDR5 de böyle bir durum var mı bilmiyorum ama aklınızda olsun bu.

Son düzenleme:
hocam hangi "marka" rami almam gerekiyor şimdi, birazdan siparişi vereceğim onu da alayım. Yattı balık yan gider :D
Marka değil mhz ve depolaması önemli aynı olması gerek diye biliyorum ama içindeki ram hangi marka bilmiyorum
Laptop bende yok alamadım daha
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Sıfır ya da 2. Elde çıkmalara bakabilirsin

laptopı almış olanlar bakabildi mi markaya? en kötü geldikten sonra alırız napalım :(

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,172,862
Üyeler
186,252
Son üye
semih_talha
Geri