Neler Yeni

❌İndirim Bitti! Asus TUF Gaming A15 - RTX 4050 Ryzen 7 7735HS 8 GB RAM - 21.099 TL

uomerlutfi

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,138
İsim
Ömer Lütfi Ülker
İlgilendiği Kategoriler
bilgisyaarlar - bilgisayar bileşenleri
Instagram
instagram.com/omerlutfiulker
Peki cihaz da driver kurulumu sorunlumu ? direk w11 kurdugumuzda updaste den ındırmıyormu tum driverları ?

harici ekran karı ve armory create dısında bır sey ındırmemız gereklımı?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Babam bütçeyi belirlese direkt alıcam inş dayanır bu fiyat
insallah dostum

crimeboss

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
11
İsim
omer omer
Peki cihaz da driver kurulumu sorunlumu ? direk w11 kurdugumuzda updaste den ındırmıyormu tum driverları ?

insallah dostum
kendi sitesinden driverları indir bluetooth driver yoktu onu forumda biri link attı ordan indir

uomerlutfi

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,138
İsim
Ömer Lütfi Ülker
İlgilendiği Kategoriler
bilgisyaarlar - bilgisayar bileşenleri
Instagram
instagram.com/omerlutfiulker
Bir iki gün daha sürse bütçeye az ekleme yapıp alacağım mereti
ben msi gl63 8rd laptobumu satmıstım 1 ay once 8.500 e bayadır cıhazım yoktu İmzamdaki masaustü cihazmı kullanıyordum. 20k ya kadar alıcaktım bırseyler ama almısken bunu alayım dıyerek aldım

kendi sitesinden driverları indir bluetooth driver yoktu onu forumda biri link attı ordan indir
kendı sıtesındekı lınk varmı ? benım buldugum sıte buydu .

Yunus

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,718
İsim
Yunus
İlgilendiği Kategoriler
Kripto Paralar, İşlemci overclock(az), Monitör
Sizce haziran temmuz aylarında böyle fiyatlar yakalanabilir mi yoksa çok mu geç olur

GameOver

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
244
İsim
Durukan Çelik
Discord
GameOver#5871
alanlar ölü piksel testi filan yaptımı ekranlar ne durumda beyler

mandog

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,268
İsim
Mertol

Myasus uygulamasını indirmen iyi olur. Canlı desteğe bağlanırken ve içinde bulunan testler işe yarıyor. Kullancağın biçime göre pilin % kaça kadar şarj olacağını vs de ayarlıyorsun.

crimeboss

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
11
İsim
omer omer
ben msi gl63 8rd laptobumu satmıstım 1 ay once 8.500 e bayadır cıhazım yoktu İmzamdaki masaustü cihazmı kullanıyordum. 20k ya kadar alıcaktım bırseyler ama almısken bunu alayım dıyerek aldım

kendı sıtesındekı lınk varmı ? benım buldugum sıte buydu .

Myasus uygulamasını indirmen iyi olur. Canlı desteğe bağlanırken ve içinde bulunan testler işe yarıyor. Kullancağın biçime göre pilin % kaça kadar şarj olacağını vs de ayarlıyorsun.
asus sitesinde en son bios update 304 iken myasus uygulamasında 306 olarak gözüküyor cihazı alıp güncelleyen var mı

ZaneYugi

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
611
İsim
Uğur Ak
İlgilendiği Kategoriler
Ekran kartı, Sıcak fırsatlar, Oyunlar, Monitör
Bunu tam anlamadım kanka yani 4050 tam performans kullanmak için oyunda gpu yu hangi moda almamız lazım
Armory programında sizde Ultimate seçeneği varmış bendeki Turboya eş. Ona getir. Mux switch de açıyorsa o öyle kullan. Mux switch ayrı açılıyorsa onu ayrı aç. Bendeki arayüz farklı birebir cevaplayamıyorum bu yüzden benim cihazda ultimate modu ve mux yok.

Aynen hocam bu modelde dram yok ancak hmb varmış herhalde, dram hmb çok anlamıyorum, hmb de dram'a yakın performans veriyor falan diyorlar, ben ssd'ye windows kurmayacam, cihazın içindeki ssd'ye kuracağım, alacağım ssd'yi depolama ve cihazın içindeki ssd'nin yetmediği durumlarda oyunları kurup oynamak için kullanmayı düşünüyorum, eğer dramsız olmaz derseniz linkteki ürünü almayı düşünüyorum, bu modelde dram var, sadece okuma yazma hızları biraz düşük, fiyatı da uygun.

hmb hiç dram olmamasından tabi iyi ama DRAM li ile hbm arasında çok az fark vs var diyen varsa oradan uzaklaş :) ben en iyi ve uzun ömürlü alınca 1kez alıp sonra arkama yaslanmayı seven biri olduğum için en iyi modellerden birini önerdim. Senin gösterdiğin o ürünü alıp kullanmadım ama alan arkadaşlar vardır m2 ssd konu başlığı altına bu şekilde bir konu açabilirsin. Kullanan arkadaşlar yorumlar.

Son düzenleme:

Shouyang

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
16
İsim
Yusuf Utku
Armory programında sizde Ultimate seçeneği varmış bendeki Turboya eş. Ona getir. Mux switch de açıyorsa o öyle kullan. Mux switch ayrı açılıyorsa onu ayrı aç. Bendeki arayüz farklı birebir cevaplayamıyorum bu yüzden benim cihazda ultimate modu ve mux yok.

hmb hiç dram olmamasından tabi iyi ama DRAM li ile hbm arasında çok az fark vs var diyen varsa oradan uzaklaş :) ben en iyi ve uzun ömürlü alınca 1kez alıp sonra arkama yaslanmayı seven biri olduğum için en iyi modellerden birini önerdim. Senin gösterdiğin o ürünü alıp kullanmadım ama alan arkadaşlar vardır m2 ssd konu başlığı altına bu şekilde bir konu açabilirsin. Kullanan arkadaşlar yorumlar.
Aynen kankam ultimate'e alınca muxu açıyor 50 FPS filan fark ediyor ayriyeten ram kullanımıni baya azaltılıyor 8gb olanlar için sadece sıcaklık değerini arttırıyor biraz

ZaneYugi

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
611
İsim
Uğur Ak
İlgilendiği Kategoriler
Ekran kartı, Sıcak fırsatlar, Oyunlar, Monitör
Aynen kankam ultimate'e alınca muxu açıyor 50 FPS filan fark ediyor ayriyeten ram kullanımıni baya azaltılıyor 8gb olanlar için sadece sıcaklık değerini arttırıyor biraz
Sıcaklık artması çok normal. En top seviyede kullanmaya çalışıyor bileşenleri. Ben altında laptop soğutucu vs de açıyorum Turbo modda. ama ram 8mi ? kesinlikle tek kanal ise onu dual yapmanızı öneririm.

jahearys

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
Faruk Dönmez
arkadaşlar alınır mı be ne diyorsunuz 32 sayfalık entry var çoğunu okudum ama hala emin olamadım....

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,039,500
Üyeler
164,854
Son üye
Canmms
Top Bottom