Dark Maxima V30 Çıktı

Ckribrahim

80+ Titanium
En İyi Cevap
1
Reaksiyon skoru
19,408
V20 modeli oldukça güzeldi ve çok tutuldu bu modeli ise Lancool III 'e çok benzettim.
3 model olarak satılıyor.
4 tane ARGB fanlı.
4 tane Arctic P12 fanlı ve Arctic Mx4 soğutucu hediyeli.
Son olarak komple boş kasa satılıyor. Seçenek olması güzel olmuş.

Süper kasa defender pro white almıştım beyaz olsa bunu alırdım şimdi

V20 mi V30 mu çok kararsız kaldım. V30 olanın arka kapaktaki bal peteği tarzı tasarım içime sinmedi oradan kasaya toz girer diye düşünüyorum. V20'de 20 CM fan olması düşük devirde çalışacağı için ses olarak iyi ama 20 CM fanların motorları hızlı bozuluyor diye duymuştum o yüzden oradan eksisi var.

Dark Guardian dan beri kasalarını çok beğeniyorum. Malzeme kalitesi biraz daha arttı ama fiyatlar eskisi gibi çok ucuz denilemez

• Beğen
Reaksiyonlar: Prmy
V20 modeli oldukça güzeldi ve çok tutuldu bu modeli ise Lancool III 'e çok benzettim.
4 tane ARGB fanlı.

hocam bana ust tarafa 360mm sivi sogutma takila bilen kasa onere bilirmisiniz, ama pahali olmasin
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

hocam bana ust tarafa 360mm sivi sogutma takila bilen kasa onere bilirmisiniz, ama pahali olmasin
mesh

4 tane ARGB fanlı.

Keşke depolama bölümü aynı zamanda 12cm fan takmaya uygun olsaymış. O şekilde daha iyi değerlendirilebilirdi o bölüm sanki.

artic 360mm sığıyor mu acaba, fiyatı diğerlerine göre uygun geldi

dark maxima v 12 kullanıyorum gerçekten çok memnunum eğer aynı kalitede çıkmışşa kesinlikle öneririm...

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,226,596
Üyeler
199,192
Son üye
serdar77

Geri