- Reaksiyon skoru
- 1,668
Valorant vp satın alacağım inovapin den alışveriş yapan var mı?
İnternette şikayet yok genel olarak güvenilir sankiValorant vp satın alacağım inovapin den alışveriş yapan var mı?
Valla 12 taksit yapıyo site ve ortalama biraz daha uygun.Biraz fazla alıcam taksitle alıcam öğrenciyiz malum.İnternette şikayet yok genel olarak güvenilir sanki
Ordan daha uygun yerlerde vp olabilir kanka
aldım ama vp kodu çalışmadı iade de yapmadılar başka yerden al benceValla 12 taksit yapıyo site ve ortalama biraz daha uygun.Biraz fazla alıcam taksitle alıcam öğrenciyiz malum.
Vpye taksit mi ?Valla 12 taksit yapıyo site ve ortalama biraz daha uygun.Biraz fazla alıcam taksitle alıcam öğrenciyiz malum.
Başka konular vardı güvenilir diye alıcaktım tam içime kurt düşürdünaldım ama vp kodu çalışmadı iade de yapmadılar başka yerden al bence
Zam gelicek yarın ya hem yeni set için hem diğer gelicek setler için biriktiricem vp şuanda o kadar para veremem direkt o yüzdenVpye taksit mi ?
Anladım kanka sen bilirsin
Aldım o gün bende zaten 1000 tl lik bi alışverşiim oldu 15 dk içinde falan teslim aldım memnunum yani.Ben inovapinden satın aldım hiç bir problem çıkmadı ve firma resmi firma açık adreslerine kadar paylaşmışlar sevdim kendilerini hemen teslim ettiler destekte çok fazla yardımcı oldu
Ben alışveriş yapıyorum hocam bi kaç defadır direkt kodlarını stoktan teslim sağladı bana ve herhangi bir sorun yaşamadım canlı destekte baya ilgilendi yönlendirme sürecinde memnun kaldım.Valorant vp satın alacağım inovapin den alışveriş yapan var mı?