MustafaaY
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 690
Bu oyuncu koltuğunu almayı düşünüyorum nasıldır rahatmı kullananlar varsa anlatırsaa sevinirim. Bu fiyata başka oyuncu koltuğu varsa önerebilirsiniz.
2 gün önce arkadaşın eline ulaştı, çok beğendi diye biliyorum.Bu oyuncu koltuğunu almayı düşünüyorum nasıldır rahatmı kullananlar varsa anlatırsaa sevinirim. Bu fiyata başka oyuncu koltuğu varsa önerebilirsiniz.
indirim kovala kanka 3200 e düşüyor sık sık v4 modeliBu oyuncu koltuğunu almayı düşünüyorum nasıldır rahatmı kullananlar varsa anlatırsaa sevinirim. Bu fiyata başka oyuncu koltuğu varsa önerebilirsiniz.
Nays ile 3200-3400 gibi bişeye denk geliyor ben kullanıyorum çok memnunumBu oyuncu koltuğunu almayı düşünüyorum nasıldır rahatmı kullananlar varsa anlatırsaa sevinirim. Bu fiyata başka oyuncu koltuğu varsa önerebilirsiniz.
alınırBu oyuncu koltuğunu almayı düşünüyorum nasıldır rahatmı kullananlar varsa anlatırsaa sevinirim. Bu fiyata başka oyuncu koltuğu varsa önerebilirsiniz.
Ben taksitli almayı düşünüyorum şuan koçtaş da 3500 TL oldu fiyatı uygun geldi.Nays ile 3200-3400 gibi bişeye denk geliyor ben kullanıyorum çok memnunum
Şuan 3500 olmuş biraz daha bekleyeyim mi acaba fiyatı düşerse çok iyi olur benim için.indirim kovala kanka 3200 e düşüyor sık sık v4 modeli
Hayır alınmaz, 3tane hawk koltuk aynı yerden yıkıldı 1sene içerisinde bende ve 2arkadaşımda. Misafir çocuğunu oturturum anca.Bu oyuncu koltuğunu almayı düşünüyorum nasıldır rahatmı kullananlar varsa anlatırsaa sevinirim. Bu fiyata başka oyuncu koltuğu varsa önerebilirsiniz.
muq knk alBu oyuncu koltuğunu almayı düşünüyorum nasıldır rahatmı kullananlar varsa anlatırsaa sevinirim. Bu fiyata başka oyuncu koltuğu varsa önerebilirsiniz.
Max 3300 TL'ye falan düşüyor heraldeBen taksitli almayı düşünüyorum şuan koçtaş da 3500 TL oldu fiyatı uygun geldi.
Şuan 3500 olmuş biraz daha bekleyeyim mi acaba fiyatı düşerse çok iyi olur benim için.
İstersen akakçeden son 30 gün fiyatlarına falan bak bi çizelgesi vardı ona göre karar ver.O zaman bu fiyattan alıp geçmek lazım.