Ben kullanıyorum sıkıntısız, senin başlığına baktığımda çoğu yorum yapanlar da hawk kullanıcısı olup alınabilir diyordu.hawk alınmazmış konuma bakabilrisin
Çoğu memnun yaHawk kullananların okuduğum yorumlarına göre %90 ı memnun hocam o yüzden hawk alıcam gibi hem fiyatı düşmüş.
Hawk kullananların okuduğum yorumlarına göre %90 ı memnun hocam o yüzden hawk alıcam gibi hem fiyatı düşmüş.
hawk alalım he dahada indirime girer mi bunlarBen kullanıyorum sıkıntısız, senin başlığına baktığımda çoğu yorum yapanlar da hawk kullanıcısı olup alınabilir diyordu.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Çoğu memnun ya
Son 3 aydır fiyat durumuna hâkim değilim ama bence alınır. Şahsi deneyimlerim bu yönde benim. Her hawk konusunda belirtiyorum; 185 boyum var 110 kg'ım, yeri geliyor sırtı yatırıyorum ayaklarımı masaya koyuyor dinleniyorum. Pc başında çektiğim sırt ağrılarından kurtuldum, gayet konfrolu benim için.hawk alalım he dahada indirime girer mi bunlar
Birazdan alıcam bir arkadaş siyah toz tutar falan dedi de öyle durumu varmıSon 3 aydır fiyat durumuna hâkim değilim ama bence alınır. Şahsi deneyimlerim bu yönde benim. Her hawk konusunda belirtiyorum; 185 boyum var 110 kg'ım, yeri geliyor sırtı yatırıyorum ayaklarımı masaya koyuyor dinleniyorum. Pc başında çektiğim sırt ağrılarından kurtuldum, gayet konfrolu benim için.
Bilmiyorum benimki gri v5 oluyor sanırım. Ama genel olarak düşününce evet siyah olan her şey toz tutarBirazdan alıcam bir arkadaş siyah toz tutar falan dedi de öyle durumu varmı
hangğğiniSipariş verdim.