MyZero
80+
- Reaksiyon skoru
- 161
GamePower Warlock Compact Mekanik Red Switch Türkçe Q USB Gaming Klavye - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!
ben aldım bugün geldi, eve gidince açacağım, size de açtıktan sonra bilgi veririmTKL klavye arıyorum fiyatı diğerlerine göre uygun geldi, alınır mı?![]()
GamePower Warlock Compact Mekanik Red Switch Türkçe Q USB Gaming Klavye - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!www.incehesap.com
Hayırlı olsun hocam, bilgi verirseniz sevinirimben aldım bugün geldi, eve gidince açacağım, size de açtıktan sonra bilgi veririm
bir de ben pazar günü n11 sitesinden ucuzsepet mağazasından 555 TL'ye almıştım bugün geldi siz de bi bakın isterseniz (RED SWITCH)
tekrardan merhaba ürünü açtım gayet korunaklı bir şekilde elime ulaştı hiçbir hasar yoktuHayırlı olsun hocam, bilgi verirseniz sevinirim![]()
Almayın. Gamepower klavyeleri kronik sorunlu 1 tane sorunlu olmayan vardı zatenTKL klavye arıyorum fiyatı diğerlerine göre uygun geldi, alınır mı?![]()
3-4 ay sonra basmama sorunları başlar aynısı bende vardı her ay 1 kere garantiye gidiyordu sonra saldım.TKL klavye arıyorum fiyatı diğerlerine göre uygun geldi, alınır mı?![]()