Neler Yeni

Gamepower Warlock Compact Alınır Mı?

Carami0

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
67
İsim
Samed Cengiz
TKL klavye arıyorum fiyatı diğerlerine göre uygun geldi, alınır mı?
ben aldım bugün geldi, eve gidince açacağım, size de açtıktan sonra bilgi veririm
bir de ben pazar günü n11 sitesinden ucuzsepet mağazasından 555 TL'ye almıştım bugün geldi siz de bi bakın isterseniz (RED SWITCH)

MyZero

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
161
İsim
.
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
ben aldım bugün geldi, eve gidince açacağım, size de açtıktan sonra bilgi veririm
bir de ben pazar günü n11 sitesinden ucuzsepet mağazasından 555 TL'ye almıştım bugün geldi siz de bi bakın isterseniz (RED SWITCH)
Hayırlı olsun hocam, bilgi verirseniz sevinirim :)

Carami0

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
67
İsim
Samed Cengiz
Hayırlı olsun hocam, bilgi verirseniz sevinirim :)
tekrardan merhaba ürünü açtım gayet korunaklı bir şekilde elime ulaştı hiçbir hasar yoktu
ürünü açtığımda ve elime aldığımda ilk izlenimim küçük fakat ağır olmasıydı
klavyenin her tuşu çalışmakta renkleri de çalışmakta ve hiçbir sıkıntısı yok
red switch olduğu için böyle aman aman ses beklemeyin ama tuşlara basmak çok keyifli
klavye numepadsiz olduğu için ( ben ilk defa küçük klavye kullanıyorum ) tuhaf geldi
klavye altındaki kaydırmaz zımbırtılar iiyi oyun oynarken kayma yapacağını düşünmüyorum
klavyenin altında kablo tutucular var yani çok bir şey beklemeyin ama detay detaydır
büyük elliyseniz ve büyük parmaklarınız varsa alışmanız zor olacaktır çünkü tuşlar küçük
bunların dışında başka sorunuz varsa lütfen çekinmeyin sorun bildiğim kadarıyla cevaplarım
son olarak ilk kullanımda alınır mı sorusuna cevap verilir mi bilmem ama benim gayet hoşuma gitti

M-Q^GÖKTÜRK

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
11,033
İsim
göksel yurtcan
asla alınmaz kronik sorunlu bir model bir,iki ay sonra çınlama ve tuşbasmama/çift basma sorunu yaşayacaktır

LogiMess

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,739
İsim
Gtx 1090Tİ

Carami0

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
67
İsim
Samed Cengiz
benim bildiğim gamepower warlock un eski normal boyuttaki klavyelerde sıkıntıları vardı ama compact modelinde bu sıkıntıları giderdiler
teknoloji şans işi umarım alanların hiç birinde sıkıntı çıkmaz da adam akıllı kulanabilirler

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,037,825
Üyeler
164,565
Son üye
tunajn
Top Bottom