Yardım Spotify giriş yapamıyorum

requim

Cezalı
80+
Reaksiyon skoru
36
Merhaba, 1 aydır falan spotify'a giriş yapmayı deniyorum ama yapamıyorum. Şifremi biliyorum, e-postamı biliyorum, her şeyi gerektiği gibi giriyorum ama yok olmuyor, yeni hesap bile açtım yinede Bir sorun oluştu. Daha sonra tekrar dene. Diyor ulan güncelleme gelmesini bekledim, playstore dan yazdım, çözüm aradım, kendi sitesinden bile çözüm aradım ama yok arkadaş olmuyor giriş yapamıyorum her şeyi denedim olmuyor. Lütfen çözümünü bilen varsa yazsın

Merhaba, 1 aydır falan spotify'a giriş yapmayı deniyorum ama yapamıyorum. Şifremi biliyorum, e-postamı biliyorum, her şeyi gerektiği gibi giriyorum ama yok olmuyor, yeni hesap bile açtım yinede Bir sorun oluştu. Daha sonra tekrar dene. Diyor ulan güncelleme gelmesini bekledim, playstore dan yazdım, çözüm aradım, kendi sitesinden bile çözüm aradım ama yok arkadaş olmuyor giriş yapamıyorum her şeyi denedim olmuyor. Lütfen çözümünü bilen varsa yazsın
PC uzerinden girmeyi deneyin.

windows üzerinde denermisin tarayıcı veya uygulama

PC uzerinden girmeyi deneyin.
Pc olsa giricem su an bozuk
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

windows üzerinde denermisin tarayıcı veya uygulama
Bozuk malesef

Screenshot_2023-04-26-02-47-24-862_com.android.chrome.jpg

Baska bir hesap ile giris yapmayi deneyin.

Giris yaparsa o hesabi kullanmakta bir alternatif tabi.
Hiç bir şekilde giriş yapamıyorum başka hesapta denedim

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,158,110
Üyeler
183,949
Son üye
Espadahg
Geri