NightWish2434
80+ Gold
- Reaksiyon skoru
- 2,336
Arkadaşlar sağ kasık ağrım var. Kemik değilde içi açıyor. Böbreğin tam altı. Ne olmuş olabilir?
Burda kimse doktor değil doktora git kankaArkadaşlar sağ kasık ağrım var. Kemik değilde içi açıyor. Böbreğin tam altı. Ne olmuş olabilir?
eczane çalışanayım gördüğüm bir çok şeylere göre yorum yapabilirim birincisi az su tüketimi böbrek kısmında sıkıntı çıkarmış olabilir uyurken darbe almış olabilirsin küçük abdesti tazikli bir şekilde hızlı tüketim yapmış olabilirsin son bir kaç günde çok fazla meni boşaltımı yaptığından dolayı da olabilirsin bir çok nedeni var o yüzden doktor görüşü önemliArkadaşlar sağ kasık ağrım var. Kemik değilde içi açıyor. Böbreğin tam altı. Ne olmuş olabilir?
Burda kimse doktor değil doktora git kanka
Şuan okuldayim sence fırsatım olsa gitmez miyim?Apandisit var orda, doktora git.
Teşekkürler. İlaç var mıdır ağrıyı yatistiracak yada doktora gitmek en doğrusu mu olureczane çalışanayım gördüğüm bir çok şeylere göre yorum yapabilirim birincisi az su tüketimi böbrek kısmında sıkıntı çıkarmış olabilir uyurken darbe almış olabilirsin küçük abdesti tazikli bir şekilde hızlı tüketim yapmış olabilirsin son bir kaç günde çok fazla meni boşaltımı yaptığından dolayı da olabilirsin bir çok nedeni var o yüzden doktor görüşü önemli
Sağlık bu şakaya gelmez. İzin al hastaneye koş ciddiyse.Şuan okuldayim sence fırsatım olsa gitmez miyim?
Ciddi fakat veli olmadan çıkarmıyorlar okuldan. Alacak veli de yok şuanSağlık bu şakaya gelmez. İzin al hastaneye koş ciddiyse.
ambulans çağır ciddiyse yine çıkartmasınlar bakayımCiddi fakat veli olmadan çıkarmıyorlar okuldan. Alacak veli de yok şuan
Durumunu düzgün belirtseydin böyle demezdimŞuan okuldayim sence fırsatım olsa gitmez miyim?
Teşekkürler. İlaç var mıdır ağrıyı yatistiracak yada doktora gitmek en doğrusu mu olur
doktora gitmek tabi ki doğru olur belki idrar yolu enfeksiyon vardır ve onun için idrar kesesinde kalması gereken bi toz verebilirŞuan okuldayim sence fırsatım olsa gitmez miyim?
Teşekkürler. İlaç var mıdır ağrıyı yatistiracak yada doktora gitmek en doğrusu mu olur