Ckribrahim
80+ Titanium
- En İyi Cevap
- 1
- Reaksiyon skoru
- 19,405
- Konu Sahibi Konu Sahibi
Evet. Satıcıyla görüştüm 2 tane aldım.Gerçek fiyat olduğuna emin miyiz?
Evet. Satıcıyla görüştüm 2 tane aldım.Gerçek fiyat olduğuna emin miyiz?
O zaman 420mm de sığar gibi. Boşlukları dolduralımBoşluk bile kalır.![]()
Fanlar rgb mi?Evet. Satıcıyla görüştüm 2 tane aldım.
Rainbow konuda yazdım.Fanlar rgb mi?
Arctic kalın o yüzden çoğu desteklemiyor. 420 mm desteğini bilmiyorum.O zaman 420mm de sığar gibi. Boşlukları dolduralım![]()
Ram ve anakart da önemli sadece kasa değil.Adetten buna da sorayım hocam artic 360 sığıyor mu
Bunda baya boşluk kalıyor. Onlarda önemsizRam ve anakart da önemli sadece kasa değil.
Ya kafayı yicem nası bu kadar ucuz?Rainbow konuda yazdım.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Arctic kalın o yüzden çoğu desteklemiyor. 420 mm desteğini bilmiyorum.
Çektim 1 adet Kral teşekkür ederim. 100 n11 kupon ve 75tl bonus 1117,14 TL ye geldi ve 3+3 6 taksit.Rainbow konuda yazdım.
Arctic kalın o yüzden çoğu desteklemiyor. 420 mm desteğini bilmiyorum.
BeleşÇektim 1 adet Kral teşekkür ederim. 100 n11 kupon ve 75tl bonus 1117,14 TL ye geldi ve 3+3 6 taksit.![]()
Beleş dedik zatenYa kafayı yicem nası bu kadar ucuz?
1000 TL ye 100 TL kupon geçerli yüzde 10 nays iadesi 1073 TL ye geliyorNays ve kupon ile çok uygun fiyata geliyor.
Fanları rainbow.
12 Fan destekli
Üstte 360mm destekliyor.
Bu fiyata beleş kasa.
![]()
Zoko Amiral DK431 4x12 Cm ARGB Fanlı Mesh Panel Temperli Cam E-ATX Bilgisayar Kasası Fiyatları ve Özellikleri
Zoko Amiral DK431 4x12 Cm ARGB Fanlı Mesh Panel Temperli Cam E-ATX Bilgisayar Kasası en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları uygun fiyatlarla n11'de. Kampanyalı ve uygun fiyatlarla satın al.www.n11.com
Alphacool 13054 Core Ocean T38 420mm gelince evirip çevirip buna takmaya çalışıcamBeleş
Beleş dedik zatenBöyle bir kasa için gerçekten para değil bu.