DR. BİYOLOJİ
80+ Platinum
- Reaksiyon skoru
- 8,378
Evet ayvalık tostu yapamıyor meselaalayımmı kalitelimidir biliyorum bu fiyata özellikler azda sorayım dedim
Evet ayvalık tostu yapamıyor meselaalayımmı kalitelimidir biliyorum bu fiyata özellikler azda sorayım dedim
tam alıyodum bitti şansa bak ucuza çözecektik
Yarın stok bakılacak. Varsa ilave yapılacakmış.çok ihtiyaç vardı aldırmadı sağolsun
O zaman çok temiz kasaymış, cabrio gibi her yeri de hava alıyoBunda baya boşluk kalıyor. Onlarda önemsiz![]()
en önemlisi buydu ben almıyorum yapamıyorsaEvet ayvalık tostu yapamıyor mesela
kalmadı ki alasın@Ckribrahim başkan bu marka iyi mi ya? Almaya değer mi? Sen paylaştıysan çok da sorgulamaya gerek yok diye düşünüyorum ama markayı da pek bilmiyorum![]()
DF kasaları güzel başarılı oluyor genelde. Kullanan çok var.@Ckribrahim başkan bu marka iyi mi ya? Almaya değer mi? Sen paylaştıysan çok da sorgulamaya gerek yok diye düşünüyorum ama markayı da pek bilmiyorum![]()
denk getirebilirsek gerçekten çok iyi olacakYarın stok bakılacak. Varsa ilave yapılacakmış.
Kısmet varsa eklerim dedi firma sahibi.denk getirebilirsek gerçekten çok iyi olacak
a520 olur mu bu kasaya pek anlamıyorum daKısmet varsa eklerim dedi firma sahibi.