Olur.a520 olur mu bu kasaya pek anlamıyorum da
Fan olmasa bile olur dostum. Çok önemli değil bence.Fan konnektörü molex, yavaş dönüyor ve hız kontrolü yok denmiş.
Belliki ucuza kasayı tedarik etmişler. Alana hayırlı olsun.Nays ve kupon ile çok uygun fiyata geliyor.
Fanları rainbow.
12 Fan destekli
Üstte 360mm destekliyor.
Bu fiyata beleş kasa.
![]()
Zoko Amiral DK431 4x12 Cm ARGB Fanlı Mesh Panel Temperli Cam E-ATX Bilgisayar Kasası Fiyatları ve Özellikleri
Zoko Amiral DK431 4x12 Cm ARGB Fanlı Mesh Panel Temperli Cam E-ATX Bilgisayar Kasası en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları en ucuz fiyatlarla n11.com'da. Kampanyalı ve indirimli fiyatlarla satın al.www.n11.com
Firma sahibini tanıyorum dostum zaten.Belliki ucuza kasayı tedarik etmişler. Alana hayırlı olsun.
Bu fiyata gerçekten 240mm sıvı soğutma destekleyen kasalar olabiliyor ve onların çoğu da mesh değil.
Bolca kasan satan mağaza
Dlx21 kasası için ne diyorsunuz alınır mı acaba ?Nays ve kupon ile çok uygun fiyata geliyor.
Fanları rainbow.
12 Fan destekli
Üstte 360mm destekliyor.
Bu fiyata beleş kasa.
![]()
Zoko Amiral DK431 4x12 Cm ARGB Fanlı Mesh Panel Temperli Cam E-ATX Bilgisayar Kasası Fiyatları ve Özellikleri
Zoko Amiral DK431 4x12 Cm ARGB Fanlı Mesh Panel Temperli Cam E-ATX Bilgisayar Kasası en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları en ucuz fiyatlarla n11.com'da. Kampanyalı ve indirimli fiyatlarla satın al.www.n11.com
Fiyat ?Dlx21 kasası için ne diyorsunuz alınır mı acaba ?
Fiyat olarak demedim yani alınabilir bir kasami acaba görünüşü falan hoş bir kasa bilginiz varsa diyerekten dedim.Fiyat ?
Tabi alınır.Fiyat olarak demedim yani alınabilir bir kasami acaba görünüşü falan hoş bir kasa bilginiz varsa diyerekten dedim.