BluTV 1 Aylık Kod [Foruma Hediye]

hesap açıcam derken yazamadım

Kullandınız mı?

alana Hayırlı Olsun.
bu arada kanka nasıl kod alıyorsun mesela bende kod almak istesem nasıl yaparım yani?
hepsiburada'daki kod hocam bu ilk defa prime üyesi oldum bundan dolayı 1 aylık üyelik kod'u veriyor ihtiyacım olmadığı için siz değerli forum halkına paylaştım.

hepsiburada'daki kod hocam bu ilk defa prime üyesi oldum bundan dolayı 1 aylık üyelik kod'u veriyor ihtiyacım olmadığı için siz değerli forum halkına paylaştım.
1 aylık değildi hocam hepsiburada kodu siz devam ettirdikçe üyeliği hepsiburadanın otomatik oda yenilenicek siz yenilerseniz eğer kullanan arkadaş 1 ay daha beleş kullanıcak

1 aylık değildi hocam hepsiburada kodu siz devam ettirdikçe üyeliği hepsiburadanın otomatik oda yenilenicek siz yenilerseniz eğer kullanan arkadaş 1 ay daha beleş kullanıcak
Bana 1 aylık denil'di kod hepsiburada söyledi prime üyelik iptal olsa dahi 1 ay'a kadar kullanımı var denildi

Ben de 1 aylık prime üyeliği 1 tl olduğundan dolayı yapıp sonradan iptal etmek istiyorum yani 2.ay kartımdan çekilmeden iptal edebilir miyim?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,182,044
Üyeler
187,616
Son üye
blbbb
Geri