𝙅𝙤𝙣 𝙎𝙣𝙤𝙬
80+ Gold
25S9LPHMRLX2
Kullanan Arkaşa Hayırlı Olsun.
Kodu Buradan Kullanıyorsunuz Dostlar: https://www.blutv.com/kampanya/hepsiburada
Son düzenleme:
hepsiburada'daki kod hocam bu ilk defa prime üyesi oldum bundan dolayı 1 aylık üyelik kod'u veriyor ihtiyacım olmadığı için siz değerli forum halkına paylaştım.alana Hayırlı Olsun.
bu arada kanka nasıl kod alıyorsun mesela bende kod almak istesem nasıl yaparım yani?
hepsiburada premıum olunca kod veriyor. belki buduralana Hayırlı Olsun.
bu arada kanka nasıl kod alıyorsun mesela bende kod almak istesem nasıl yaparım yani?
sağ ol kanka.hepsiburada'daki kod hocam bu ilk defa prime üyesi oldum bundan dolayı 1 aylık üyelik kod'u veriyor ihtiyacım olmadığı için siz değerli forum halkına paylaştım.
sağ ol abi.hepsiburada premıum olunca kod veriyor. belki budur
1 aylık değildi hocam hepsiburada kodu siz devam ettirdikçe üyeliği hepsiburadanın otomatik oda yenilenicek siz yenilerseniz eğer kullanan arkadaş 1 ay daha beleş kullanıcakhepsiburada'daki kod hocam bu ilk defa prime üyesi oldum bundan dolayı 1 aylık üyelik kod'u veriyor ihtiyacım olmadığı için siz değerli forum halkına paylaştım.
Bana 1 aylık denil'di kod hepsiburada söyledi prime üyelik iptal olsa dahi 1 ay'a kadar kullanımı var denildi1 aylık değildi hocam hepsiburada kodu siz devam ettirdikçe üyeliği hepsiburadanın otomatik oda yenilenicek siz yenilerseniz eğer kullanan arkadaş 1 ay daha beleş kullanıcak
Ben de 1 aylık prime üyeliği 1 tl olduğundan dolayı yapıp sonradan iptal etmek istiyorum yani 2.ay kartımdan çekilmeden iptal edebilir miyim?hepsiburada'daki kod hocam bu ilk defa prime üyesi oldum bundan dolayı 1 aylık üyelik kod'u veriyor ihtiyacım olmadığı için siz değerli forum halkına paylaştım.