Çözüldü✓ 750TL'YE kadar klavye önerisi

Hocam çok teşşekür edrim şuan size Rampage membrane klavye ile yazıyorum tuşu bozulmuştu beni bu türk markalardan kurtardınız sağolun.
Şuan incelemelerine bakıyorum çok övüyorlar Türkçe q kaycap alıcam galiba ilk İngilizce klavyem.

Hocam çok teşşekür edrim şuan size Rampage membrane klavye ile yazıyorum tuşu bozulmuştu beni bu türk markalardan kurtardınız sağolun.
Şuan incelemelerine bakıyorum çok övüyorlar Türkçe q kaycap alıcam galiba ilk İngilizce klavyem.
Almanıza gerek bile yok alışıyorsunuz ama alacaksanız Pudding keycaps alın çok yakışır. Ayrıca yanında yedek switchlerde geliyor. Olurda bir durum olur bozulursa kolayca 2 dakikada değiştirebiliyorsunuz. Ömürlük klavye diyebilirim. Sadece uygulamasından firmware güncellemesi gelirse onu yapmayın önermiyorlar ben de kendime aldım bundan onu bekliyorum

Almanıza gerek bile yok alışıyorsunuz ama alacaksanız Pudding keycaps alın çok yakışır. Ayrıca yanında yedek switchlerde geliyor. Olurda bir durum olur bozulursa kolayca 2 dakikada değiştirebiliyorsunuz. Ömürlük klavye diyebilirim. Sadece uygulamasından firmware güncellemesi gelirse onu yapmayın önermiyorlar ben de kendime aldım bundan onu bekliyorum
Hocam belki ileride alırım bu yeni olan dimi type c olan micro usb olsaydı baya üzülürüm.

7200dpilik olanı al en iyisi o

Merhaba bütçem 750 TL önceliklerim mekanik ve red switch olması(mavi switch sesini sevmiyorum)
Aklımdaki model Gamepower Warlock Compact Red:https://www.amazon.com.tr/Gamepower...cphy=1012788&hvtargid=pla-1157132489014&psc=1
biraz bütçe arttırabilirsen mükemmel bir klavye

biraz bütçe arttırabilirsen mükemmel bir klavye

BU MU MÜKKEMMEL AWLDKFSLDASŞLDJGMVCKLSDŞAKG
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

OUTEMU RED SWITCHMİŞ BİDE PATLADIM

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,211,211
Üyeler
195,561