❌İndirim Bitti! ACER Nitro 5 (i5-12500H/RTX3050Ti) 15.998'TL

Bugün Lenovo IdeaPad gelmişti yine trendyoldan 15500e almıştım ama bu daha güzel o yüzden iade edip bunu sipariş ettim. Trendyol bir de iade kabul edemiyoruz kutusu açıldığı için falan dedi kurulum bile yapmadım direk iade talebi oluşturdum yok olmaz falan dediler hatta böyle garip bir olay yaşayacağımı tahmin bile etmezdim. Yarın kargoya vereceğim olmazsa thh gideceğiz zaten ama hiç beklemezdim trendyoldan böyle bir şey bizzat Trendyol satıcısı böyle yapıyorsa hakkını bilmeyenin hakkını yemeye çalışıyorsa biz düzelmeyi bekleyemeyiz ya

Vram yetersiz gibi 4gb nedir

Bugün Lenovo IdeaPad gelmişti yine trendyoldan 15500e almıştım ama bu daha güzel o yüzden iade edip bunu sipariş ettim. Trendyol bir de iade kabul edemiyoruz kutusu açıldığı için falan dedi kurulum bile yapmadım direk iade talebi oluşturdum yok olmaz falan dediler hatta böyle garip bir olay yaşayacağımı tahmin bile etmezdim. Yarın kargoya vereceğim olmazsa thh gideceğiz zaten ama hiç beklemezdim trendyoldan böyle bir şey bizzat Trendyol satıcısı böyle yapıyorsa hakkını bilmeyenin hakkını yemeye çalışıyorsa biz düzelmeyi bekleyemeyiz ya
1. O lenovodan bu acere geçerseniz pişman olursunuz sadece 3050ti yüzünden 500tl fark verip acer nitroya geçilmez
2.kutu açıldıktan sonra bu tür eşyalarda iade almıyorlar tekrar satılabilir özelliğini yitirdiği için kendini Satıcı yerine koy iade etmek için ya ürün kusurlu olucak yada kutuyu açmıcaksın
(Elektronik eşyalardan için)

1. O lenovodan bu acere geçerseniz pişman olursunuz sadece 3050ti yüzünden 500tl fark verip acer nitroya geçilmez
2.kutu açıldıktan sonra bu tür eşyalarda iade almıyorlar tekrar satılabilir özelliğini yitirdiği için kendini Satıcı yerine koy iade etmek için ya ürün kusurlu olucak yada kutuyu açmıcaksın
Amazon iade kabul ediyor

Yok hocam o dediğiniz mağaza satışlsrı için geçerli mesafeli satış sözleşmesine göre bir sebep göstermeksizin iade edebliyoruz bir yasa çıkacaktı bunun iptali için ama 2024e ertelenmiş ve laptopa kurulum dahi yapmadım nasıl geldiyse öyle yani bakalım süreç nasıl işleyecek sizi de haberdar ederim.

Acerin o kasasını daha önce kullanmıştım çok daha güzel bence ve 3050ti dışında Max kullanılabilir bellek 32gb 2 adet M2 slotu var bu laptopa yok malesef

Çok iyi fiyat alana hayırlı olsun

Bugün iade onaylandı. Mesafeli satış sözleşmesinde yazıyor zaten bir neden belirtmeksizin iade edebilirsin zarar vermediğin sürece

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,547
Üyeler
183,851
Son üye
brtk
Geri