Neler Yeni

❌İndirim Bitti! ACER Nitro 5 (i5-12500H/RTX3050Ti) 15.998'TL

fgoren

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
593
İsim
Fatih Gören
Bugün Lenovo IdeaPad gelmişti yine trendyoldan 15500e almıştım ama bu daha güzel o yüzden iade edip bunu sipariş ettim. Trendyol bir de iade kabul edemiyoruz kutusu açıldığı için falan dedi kurulum bile yapmadım direk iade talebi oluşturdum yok olmaz falan dediler hatta böyle garip bir olay yaşayacağımı tahmin bile etmezdim. Yarın kargoya vereceğim olmazsa thh gideceğiz zaten ama hiç beklemezdim trendyoldan böyle bir şey bizzat Trendyol satıcısı böyle yapıyorsa hakkını bilmeyenin hakkını yemeye çalışıyorsa biz düzelmeyi bekleyemeyiz ya

Ventusz

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,324
İsim
Gökhan Güçlüoğlu
İlgilendiği Kategoriler
Elektronik Bilgisayar Sistemleri Sıcak Fırsatlar
Vram yetersiz gibi 4gb nedir

Furkanozr

80+ Silver
Bugün Lenovo IdeaPad gelmişti yine trendyoldan 15500e almıştım ama bu daha güzel o yüzden iade edip bunu sipariş ettim. Trendyol bir de iade kabul edemiyoruz kutusu açıldığı için falan dedi kurulum bile yapmadım direk iade talebi oluşturdum yok olmaz falan dediler hatta böyle garip bir olay yaşayacağımı tahmin bile etmezdim. Yarın kargoya vereceğim olmazsa thh gideceğiz zaten ama hiç beklemezdim trendyoldan böyle bir şey bizzat Trendyol satıcısı böyle yapıyorsa hakkını bilmeyenin hakkını yemeye çalışıyorsa biz düzelmeyi bekleyemeyiz ya
1. O lenovodan bu acere geçerseniz pişman olursunuz sadece 3050ti yüzünden 500tl fark verip acer nitroya geçilmez
2.kutu açıldıktan sonra bu tür eşyalarda iade almıyorlar tekrar satılabilir özelliğini yitirdiği için kendini Satıcı yerine koy iade etmek için ya ürün kusurlu olucak yada kutuyu açmıcaksın
(Elektronik eşyalardan için)

emreturk

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
203
İsim
Emre
1. O lenovodan bu acere geçerseniz pişman olursunuz sadece 3050ti yüzünden 500tl fark verip acer nitroya geçilmez
2.kutu açıldıktan sonra bu tür eşyalarda iade almıyorlar tekrar satılabilir özelliğini yitirdiği için kendini Satıcı yerine koy iade etmek için ya ürün kusurlu olucak yada kutuyu açmıcaksın
Amazon iade kabul ediyor

fgoren

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
593
İsim
Fatih Gören
Yok hocam o dediğiniz mağaza satışlsrı için geçerli mesafeli satış sözleşmesine göre bir sebep göstermeksizin iade edebliyoruz bir yasa çıkacaktı bunun iptali için ama 2024e ertelenmiş ve laptopa kurulum dahi yapmadım nasıl geldiyse öyle yani bakalım süreç nasıl işleyecek sizi de haberdar ederim.

Acerin o kasasını daha önce kullanmıştım çok daha güzel bence ve 3050ti dışında Max kullanılabilir bellek 32gb 2 adet M2 slotu var bu laptopa yok malesef

Yunus

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,734
İsim
Yunus
İlgilendiği Kategoriler
Kripto Paralar, İşlemci overclock(az), Monitör
Çok iyi fiyat alana hayırlı olsun

fgoren

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
593
İsim
Fatih Gören
Bugün iade onaylandı. Mesafeli satış sözleşmesinde yazıyor zaten bir neden belirtmeksizin iade edebilirsin zarar vermediğin sürece

PNSHER

80+ Bronze
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,047,325
Üyeler
166,194
Son üye
Alenx
Top Bottom