Bitcoin mi yoksa altın almak mı mantıklı ?

çılgınHamsi

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
106
ikisi arasında kaldım fikir verebilicek olanlar varsa mükemmel olur.

altın al tabii ki. bitcoin de paran pul da olabilir

gümüş al dostum:) biraz araştır neden dediğimi anlayacaksın. külçe gümüş:)

ikisi arasında kaldım fikir verebilicek olanlar varsa mükemmel olur.
kankam açıkcası ben daha az önce eve geldim altın yaptım ne kadar param varsa bitcoin işi yine borsa işine girmek oluyor o yatırım değil sürekli izlemen gereken bir şey eğer öyle bir şey istiyorsan bitcoin al ama ben kıyıya atıcam değerlensin diyorsan altın alman daha mantıklı YTD.

kankam açıkcası ben daha az önce eve geldim altın yaptım ne kadar param varsa bitcoin işi yine borsa işine girmek oluyor o yatırım değil sürekli izlemen gereken bir şey eğer öyle bir şey istiyorsan bitcoin al ama ben kıyıya atıcam değerlensin diyorsan altın alman daha mantıklı YTD.
Bankadan mı yoksa fiziksel mi ?
Çok fark var mı ?
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

gümüş al dostum:) biraz araştır neden dediğimi anlayacaksın. külçe gümüş:)
Nerden alabilirim hiç almadım ve bilmiyorum çünkü?

Bankadan mı yoksa fiziksel mi ?
Çok fark var mı ?
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Nerden alabilirim hiç almadım ve bilmiyorum çünkü?
bankadan almanı çok tavsiye etmem fizikselciyim ben biraz altında ama senin bileceğin iş eğer banka hesabın varsa ordan da yapabilirsin birikim hesabından

bankadan almanı çok tavsiye etmem fizikselciyim ben biraz altında ama senin bileceğin iş eğer banka hesabın varsa ordan da yapabilirsin birikim hesabından
teşekkür ederimm fikriniz için :)

(YTD)
Burada şu mantıklı demek doğru değildir. BTC, altına göre çok daha riskli bir yatırımdır. Paran 3 gün sonra %80'de düşebilir %400'de artarabilir. Altın da ise durum daha farklıdır. Altının size zarar ettirmesi için birçok etken lazım bu da yakın gelecekte şimdilik çok zor. Fakat kazanç oranı BTC kadar olmayabilir fakat güvenli limandır.

Altın garanti yatırım aracı kısa vadede düşsede uzun vadede toplar. Bitcoin tam tersi ertesi gün paran kalmayadabilir seni zenginde edebilir.

Altın alabilirsin ama bankadan almanı pek tavsiye etmem, çünkü genelde yüksek fiyattan satıp düşük fiyattan bozduruyorlar.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,205,409
Üyeler
192,712
Son üye
elprimoo
Geri