Kulaklık:Mpow Air seAsıl önceliğim kulaklık olmak üzere bana toplam 1500TL bütçeyle ne önerebilirsiniz? Bütçe esneyebilir.
Kulaklık:Mpow Air se
Mouse:delux m800
Delux m800 skatez:140tl
Mousepad: Stellseries gck+ large
1440tl civari bir şey tutuyor
Link atayım mi?Asıl önceliğim kulaklık olmak üzere bana toplam 1500TL bütçeyle ne önerebilirsiniz? Bütçe esneyebilir.
Akakçeden bakındım attıklarınıza hocam sağolun.Kulaklık:Mpow Air se
Mouse:delux m800
Delux m800 skatez:140tl
Mousepad: Stellseries gck+ large
1440tl civari bir şey tutuyor
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Link atayım mi?
hocam içim rahat etmedi skatezleri bulamazsınız diye skatez linkini atayımAkakçeden bakındım attıklarınıza hocam sağolun.
Hocam bu kadar düşünceli olmanız kalbimi yumuşattı, yüzünüz gülümsesin bol bol.hocam içim rahat etmedi skatezleri bulamazsınız diye skatez linkini atayım
skatezleri niye değiştiriyoruz dersen mouseun tek eksiği skatez ptfe değil![]()
Delux M800 için Hoverpad V2 Mouse Skate
%100 PTFE'den üretilmiş kavis kenarlı süper hızlı mouse skatez. Kalınlık: 0.8mm Dikkat: Bu skatez modelinde paket içerisinde sensör skatezi bulunmamaktadır.wraithesports.com
v2 mini mi güldürme beni m800 parçalar v2 yiklasse veya porge mousepad
gamepower fujin
v2 mini
fujin gereksiz pahalı o fiyata etmez forumda önerildiğini hiç görmedimklasse veya porge mousepad
gamepower fujin
v2 mini
Asıl önceliğim kulaklık olmak üzere bana toplam 1500TL bütçeyle ne önerebilirsiniz? Bütçe esneyebilir.
Hocam bu kadar düşünceli olmanız kalbimi yumuşattı, yüzünüz gülümsesin bol bol.![]()
çok ucuz bu bunu görmedim![]()
RAZER ezlgrup Bundle - Deathadder V2 -blackshark V2 X- Gigantus V2 M - Siyah RZ85-03240100-B3U1 ezlgrp 97 - Fiyatı, Yorumları
RAZER ezlgrup Bundle - Deathadder V2 -blackshark V2 X- Gigantus V2 M - Siyah RZ85-03240100-B3U1 ezlgrp 97 yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
naysla alırsan da %10 cashback verir.çok ucuz bu bunu görmedim
tek tek alsak 2.5k![]()
RAZER ezlgrup Bundle - Deathadder V2 -blackshark V2 X- Gigantus V2 M - Siyah RZ85-03240100-B3U1 ezlgrp 97 - Fiyatı, Yorumları
RAZER ezlgrup Bundle - Deathadder V2 -blackshark V2 X- Gigantus V2 M - Siyah RZ85-03240100-B3U1 ezlgrp 97 yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com