Öneri iPhone 11 vs Xiaomi Redmi Note 10 Pro

FatihKvk

80+
Reaksiyon skoru
23
Sizce hangisi tercih edilmeli? Yıllardır Android kullanıyorum elimde şuan Note 8 var. Android'in yavaşlaması konusundan bıktım ama iki telefon da çok cazip duruyor. iPhone 11 ekranı lcd diğeri amoled gibi farklar var. genel performanstan ikisinin de üzmeyeceğini sanıyorum. Ayrıca iPhone kullanmadığım için merak da ediyorum. daha üstünü almaya imkanım yok.

Apple İphone 11 Eskidi Bence Hocam Üstüne Katıp Yenisini Alamıyacak Durumdaysanız Kesinlikle Android Telefon Almanız Mantıklı Olacaktır

Eşimde iphone 11 var. Görüntü kalitesi çamur gibi gerçekten. Facetime konuşurken de bulanık bulanık gözüküyor kamerası da oldukça vasat

Abimde var şikayetçi değil pek ama emin olamıyorum işte. :/

Sizce hangisi tercih edilmeli? Yıllardır Android kullanıyorum elimde şuan Note 8 var. Android'in yavaşlaması konusundan bıktım ama iki telefon da çok cazip duruyor. iPhone 11 ekranı lcd diğeri amoled gibi farklar var. genel performanstan ikisinin de üzmeyeceğini sanıyorum. Ayrıca iPhone kullanmadığım için merak da ediyorum. daha üstünü almaya imkanım yok.
11 cok cok daha iyi
Post automatically merged:

Abimde var şikayetçi değil pek ama emin olamıyorum işte. :/
Karşılaştırmasını yapıp geleceğim

11'in özellikleri çok iç açıçı durmamaya başladı şuan hocam.

Aradaki fiyat farkına değer mi onu düşünüyorum. Abimin cihazını alacağım ayrıca o parayla da abim 0 cihaz alacak.
Redmi Note 10 Pro 8300 TL
iPhone 11 13.000 TL

11in ekranını kimse tavsiye etmiyor hocam

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,201,166
Üyeler
190,870
Son üye
outofnick