Öneri iPhone 11 vs Xiaomi Redmi Note 10 Pro

Farkındayım maalesef :/
hocam cihazı 2 yıldır kullanıyorum cihazın pili hala çok işimi görüyor, kamerası da oldukça iyi ve hala çok akıcı telefonum. Oyun oynamıyorum. Telefondan ne beklediğinize göre değişir ama 6 yıldır ios kullanıyorum pişman hiç etmedi

Aradaki fiyat farkına değer mi onu düşünüyorum. Abimin cihazını alacağım ayrıca o parayla da abim 0 cihaz alacak.
Redmi Note 10 Pro 8300 TL
iPhone 11 13.000 TL
Aradaki fiyat farkına değmez

xiaomi aklında varsa samsung a54 e yönelebilirsin, bir ayfonun yerini tutmaz ama :)

İphone fanboylugu yapmayacağım ama 7 de kullandım 11 de kullandım şimdi 14 kullanıyorum hepsinden de çok memnunum

İphone fanboylugu yapmayacağım ama 7 de kullandım 11 de kullandım şimdi 14 kullanıyorum hepsinden de çok memnunum
üzmeyeceğini sanıyorum fakat zamanları geçiyor bu modellerin. Aklımdaki tek sorun fiyat farkı ve işletim sistemi yabancılığı.

Baktım zaten , şahsi fikir almak istedim. Öyle olduktan sonra oylama da açardım.
Baktıysan tabi ki iphone tercih etmelisin anlamışsındır, gerek hızı gerek uzun ömürlülüğüyle kamera vb. gibi hiç söylemiyorum bile.
Post automatically merged:

üzmeyeceğini sanıyorum fakat zamanları geçiyor bu modellerin. Aklımdaki tek sorun fiyat farkı ve işletim sistemi yabancılığı.
Emin ol daha çok yılları var, 7-8 serileri bile sorunsuzca kullanılıyor hala

Geri