puanlara çok takılmayın hocam.Dxomark sonucuna göre ise
Note 10 Pro 106 puan
iPhone 11 116 puan
şuanlık bu ikisi arasından seçmeye çalışıyorum. çok kararsız olduğum için yeni ve ortalama opsiyonlar kafamı bulandıracaktır.İlla yurt içi alacağım diyor isen de Realme GT2 falan bak. Güzel cihaz.
Realme GT2' nin DXOMARK puanı 120 (kamera için)
K50 Ultranın ise 115 olması lazım. (kamera için)
Donanım da K50 Ultra daha üstün. Kamerada GT2 muhtemelen.
GT2 ye bak ama. K50 Ultra kafa bulandırır. GT2 yurtiçi olduğu için pek bulundurmaz. SD888 olması. Kamerasının baya iyi olması segmentine göre üstün donanımları vb. Hem ip11 hem 10 Pro dan bariz cok yukarda bir cihaz. 10 pro zayıf bir cihaz. 732g ile yol alınmaz artık bende kardeşi 720g var. GT2 de ise SD 888 var. Yani 2.3x falan daha güclü olması lazım.puanlara çok takılmayın hocam.
Mesaj otomatik birleştirildi:
şuanlık bu ikisi arasından seçmeye çalışıyorum. çok kararsız olduğum için yeni ve ortalama opsiyonlar kafamı bulandıracaktır.
Ekran fhd+ olmasa da diğer cihaza kıyasla işlemci farkı çok fazla. Önemli olan işlemci ve ios stabilitesi derim her zamanEkrana bakmadığımız sürece sıkıntı yok yani
FHD+' ı geçtim FHD bile değil. Realme GT2 varken bence konudaki iki telefonda tercih edilmemeli zatenEkran fhd+ olmasa da diğer cihaza kıyasla işlemci farkı çok fazla. Önemli olan işlemci ve ios stabilitesi derim her zaman
Neye göre ? Apps’ler ios’da kesintisiz daha stabil çalışabiliyorken android için pek şans göremiyorum. Ama zevktir seçim senin tabi.FHD+' ı geçtim FHD bile değil. Realme GT2 varken bence konudaki iki telefonda tercih edilmemeli zaten
Hocam 12 ile 13 arasında pek fiyat farkı olmasa da 11 ile aralarında şuan yaklaşık 10 bin tl fark var. İleride yükseltmekte zorlanacağımı veya yükseltemeyeceğimi varsayıyorum.ip 11 al bir süre kullanıp satar 12 veya 13 alırsın. Aynısını android bir telefonda yapsan 2. elde çok zarar edersin.