Kürşat Bey
80+ Titanium
- Reaksiyon skoru
- 16,109
RTE ye ve Kemal e tapan insanlar olduğu müddetçe biz daha çok geri kalırızEn Mantıklı Seçim Sinan Oğan Bence Ama Bu Ülkede Bitmez RTE & KML Anlayışı !
RTE ye ve Kemal e tapan insanlar olduğu müddetçe biz daha çok geri kalırızEn Mantıklı Seçim Sinan Oğan Bence Ama Bu Ülkede Bitmez RTE & KML Anlayışı !
Ne oldu gerçekler acı mı geldi ? Neyi savunuyorsum burda ?Ülkede sizin gibilerin var olduğunu bilmek ne kadar üzücü. Yazık
Koyduğun karakter eşcinsel ve ayrıca sanal gerçeklik p*rnosu üretiyor. Oy verdiğin adam bunlar hakkında ne düşünüyor? Cyberpunk sevmen de çok garip buna bakarak çünkü tüm oyun böyle şeylerle dolu.cyberpunk seviyoz diye onada laf ediyolar
O miting çok kalabalık değil 1.7 milyon değil o yalan çıktı ve miting yarısı mülteciler oluşuyordu.sana bir şey deyim mi %54 ile RTE. istanbul mitingi herşeyi anlatıyor. kudurttu Ekremi koydu gitti vana, erzuruma taş yağdı kafasına. sen bakma sanal anketlere
Lütfen bana kanka kardeşim gibi ifadeler kullanmabos yapıyon kanka senin dediklerin fasa fiso yıllar önce neyin ne oldugu anlasılmayan zamanlarda idi güncel şeylerden konuşalım biz hizbullah dediginiz partiye zamanında bu 6 patlarda gitmisti boy boy fotografları var hepsinin
sadist mi? uyku vaktin çoktan geçti, bayağı bir saçmalamışsın çünkü
Otobüslerle adam topladılar, alana ağız ağıza bile maksimum 400.000 kişi sığıyor.O miting çok kalabalık değil 1.7 milyon değil o yalan çıktı ve miting yarısı mülteciler oluşuyordu.![]()
hüda ile hdp ayrılmıştır. pkk yı desteklemiyordur. hüda örgütten ayrılsada hizbullah adını kullanmaya devam etmiş hdp birleşmek istemiş kabul etmemiştir. külliyede rte ye üniversiteliler sordu orda da cevapladı.Hüda-Par ile işbirliği yapanlar da kendileri. Buna da cevap versene, ne yazacağını çok merak ediyorum.
dogru sana kanka dedigim icin kusura bakma sen söyledigim cevaba odaklan ona cevap verLütfen bana kanka kardeşim gibi ifadeler kullanma
Ne saçma bir ifade "faso fiso yıllar önce"
kardeşim rte nin alternatifi çıksın bir vatan evladı, direkt ona veririm.RTE ye ve Kemal e tapan insanlar olduğu müddetçe biz daha çok geri kalırız